Technische staf medewerker – Haarlem

Introduction

Wil je werken in een dynamische organisatie met een uniek product? Heb je daarnaast enkele jaren werkervaring in de techniek op een productieafdeling, een relevante opleiding en staan kwaliteit, veiligheid en teamspirit bij jou hoog in het vaandel? Dan zoeken we jou!

Organization

Onze opdrachtgever is wereldleider op het gebied van digitale beveiliging en identificatie. De afdeling Productie Generieke Cards (PGC) houdt zich bezig met het produceren van ID-kaarten op twee formaten. Naast het produceren van de generieke kaarten worden echtheidskenmerken en geheugenchips aangebracht. De afdeling werkt in twee- en drieploegendienst, de functie van Technisch Staf Medewerker wordt uitgevoerd in een tweeploegendienst (06.00 – 14.00 uur en 14.00 22.00 uur).

Function

Als Technisch Staf Medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse technische ondersteuning van de productieploeg. De werkzaamheden die binnen de ploeg worden uitgevoerd, dienen zodanig te worden gestuurd dat de producten voldoen aan de gestelde eisen met betrekking tot kwaliteit en kwantiteit.

Je stelt project- en verbeterplannen op in samenwerking jouw collega’s, hierin worden doelstellingen, plan van aanpak, budget en planning verwerkt. Je draagt zorg voor eenvoudige projectrapportages. Als er nieuwe machines of apparatuur wordt aangeschaft, zorg je voor het opstellen van de machinespecificaties. Ook geef je werkinstructies aan je collega’s op de werkvloer zodat zij op de hoogte zijn hoe de machines werken. Je bereidt de productie voor ten aanzien van de lamineerplaten, je doet de ingangscontrole van de echtheidskenmerken op de ID-kaarten en je begeleidt testorders. Je rapporteert aan de flowmanager.

Requirements

Je hebt een aanpakkersmentaliteit, bent zeer kwaliteit gericht, denkt in oplossingen en neemt de verantwoordelijkheid voor wat je doet. Je bent besluitvaardig, daadkrachtig, nauwkeurig en stressbestendig. De balans tussen kwaliteit en kwantiteit staat bij jou hoog in het vaandel.

  • Kennis op MBO-niveau op technisch en bedrijfskundig gebied
  • Meerdere jaren werkervaring in een technische functie
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Effectief kunnen rapporteren
  • Goede beheersing van Engelse taal in woord en geschrift
  • Op de hoogte van procedures en regels m.b.t. onder andere Arbo, milieu, fysieke en informatiebeveiliging, ISO 9001.

Information

Marlies Jager +31(0)23 303 2950

Application

Marlies Jager +31(0)23 303 2950