Teamleider Structural Engineering –

Organization

Werken aan de meest complexe en bijzondere staalconstructies én een team aansturen? In de rol van teamlead structural werk je enerzijds als engineer aan het ontwerpen en berekenen van technisch specialistische projecten op het gebied van staal. Onze klant werkte onder andere aan het London Eye, Cinema Southampton en het immense droogdok bij Oceanco. Daarnaast stuur je een team van zo’n 10 tot 20 structural engineers aan. Jij bent in deze rol verantwoordelijk voor de kwaliteit die het team levert tijdens de uitvoering van jullie projecten.

Function

Naast de dagelijkse leiding die je geeft, begeleid je hen ook in hun ontwikkeling, zoals carrièreplanning, scholings-en trainingsmogelijkheden. In goede samenwerking met de andere teamleaders en de sectormanagers zorg je ervoor dat je team zich optimaal inzet om de gestelde doelen binnen te behalen.

Requirements

Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding Civiele Techniek, aangevuld met ruime ervaring in een structural positie. Met minstens 5 jaar relevante werkervaring in een leidinggevende rol heb je een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt een oplossingsgerichte instelling en beschikt over relevante competenties zoals besluitvaardigheid, overtuigingskracht en stressbestendigheid. Voor deze functie is een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal een vereiste.

Information

Susan van der Pijl 023 303 2960

Application

Susan van der Pijl 023 303 2960