Teamleider Regie & Assetmanagement – Ridderkerk

Organization

De afdeling Regie en Assetmanagement is de spil in de organisatie en vertaalt beleid naar concrete maatregelen. Dit is complex, maar vooral ook een mooi en uitdagend werkgebied. De afdeling bestaat uit twee teams, Regie (21 FTE) en Expertise (20 FTE). In beide teams werken experts die verantwoordelijk en zelfstandig te werk gaan.

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen en verder ontwikkelen van het team Expertise. Hierbij ligt voor jou als leidinggevende met name de nadruk op een ontwikkelingsgerichte aansturing van de medewerkers en de coördinatie van de professionalisering van onze diensten.

Function

Deze rol richt zich dus echt op het leidinggevende aspect en in minder mate op de inhoudelijke kant. Je zorgt voor de juiste personele bezetting, coaching en ontwikkeling van de medewerkers, een veilige werkomgeving en regelt andere zaken die nodig zijn voor een goede bedrijfsvoering. Dit betekent echter niet dat je in zijn geheel niet bij de inhoud betrokken bent. Zo ben je vanuit een coördinerende rol nauw betrokken bij de doorontwikkeling van onze assetmanagement methodiek. Tevens kunnen medewerkers altijd bij je terecht met een hulpvraag en weet je ze de goede richting op te helpen.

Je legt in deze functie verantwoording af aan het afdelingshoofd Regie en Assetmanagement.

Requirements

Om deze functie succesvol in te vullen heb je eerdere ervaring opgedaan in een leidinggevende positie en heb je affiniteit met de materie. Door de ervaring die je hebt met het werken met professionals weet je hoe je mensen moet coachen en supporten om hen verder te brengen.

In je manier van leidinggeven ga je uit van een menselijke benadering en persoonlijk contact. Dat betekent dus dat je in staat bent om goed naar je collega’s te luisteren en zaken bespreekbaar kan maken. Hierdoor snap je hoe je anderen kan faciliteren in hun werk en in hun professionele groei.

Om dit te realiseren breng je het volgende mee:

  • Je hebt leidinggevende ervaring met hooggeschoolde professionals;
  • Je stuurt op persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • Je geeft leiding vanuit een persoonlijke en faciliterende benadering;
  • Je hebt affiniteit met de waterwereld.
  • Het aantal te werken uren is 36 uur/week

Information

Milja Prince +31 (0)23-5583723

Application

Milja Prince +31 (0)23-5583723