Teamleider Instrumentatie Offshore & Energy – Zuid-Holland

Organization

Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleider voor de discipline instrumentatie. Als teamleider ben je voor technisch inhoudelijke zaken het aanspreekpunt voor onze instrumentatie engineers en designers. Je levert technische ondersteuning en sturing aan de instrumentatie projectteams tijdens engineering, constructie en commissioning. Ook draag je zorg voor de kwaliteitsborging van onze instrumentatie engineering/design documenten en geef je ondersteuning aan de standaardisatie en ontwikkeling hiervan. Tijdens de constructiefase van projecten ondersteun je het contractmanagement van onze electrical/instrumentatie constructie subcontractor. Daarnaast ondersteun je de afdelingsmanager met activiteiten zoals resource planning, evaluatie van personeel en rekrutering van nieuw personeel.

Function

Ook kun je worden ingezet als lead engineer, waar je de verantwoordelijkheid hebt over de instrumentatie-scope binnen het project. Tijdens de uitvoering van het project zal je leiding geven aan je instrumentatie teamleden. In de rol van lead engineer kunnen werkzaamheden variëren van de eerste fase van een project, waarin je de klant adviseert door het doen van een haalbaarheidsstudie, tot en met volledige detailengineering van EPC-contracten.

Requirements

We zoeken een zwaargewicht in de instrumentatie engineering. Je bent op hbo- of wo-niveau afgestudeerd in de richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek, technische natuurkunde of chemische technologie en hebt minimaal acht jaar instrumentatie engineering werkervaring binnen een ingenieursbureau, bij voorkeur in de offshore- en/of energie markt. Je hebt brede ervaring in de instrumentatie engineering op het gebied van veld instrumentatie tot en met automatisering en telecommunicatiesystemen. Je hebt tevens ervaring met het aansturen van engineeringteams en je vindt het leuk om mensen te motiveren en het beste in iedereen naar boven te halen. Hiervoor heb je goede communicatieve vaardigheden, kan je oplossingsgericht denken en neem je je verantwoordelijkheid binnen de groep. Daadkracht, integriteit, ambitie, proactiviteit, betrokkenheid, stressbestendigheid en betrouwbaarheid zijn kenmerken die jou beschrijven. Voor deze functie is een goede beheersing van de Engelse taal een vereiste. Beheersing van de Nederlandse taal is een pre.

Information

Bas Knibbe +31 (0)6 15868923

Application

Bas Knibbe +31 (0)6 15868923