Teamlead E&I – Arnhem

Organization

De afdeling E&I voert engineeringwerkzaamheden uit voor industriële klanten in de markten chemie, food, farma en tankfarms. Voor onze klanten maken wij het ontwerp van proces- en gebouwgebonden E&I-installaties van conceptfase tot en met detailfase. Wij bieden uitvoeringsbegeleiding en voeren de commissioning uit.

Function

Als afdelingshoofd E&I zorg je voor de organisatie van alle discipline-gerelateerde activiteiten van jouw afdeling en geef je leiding aan de afdeling E&I engineering. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uren- en kostenbudget, de voortgangscontrole en kwaliteit van het uitgevoerde werk in (jouw eigen) projecten. Je bent gesprekspartner voor opdrachtgevers en veelvuldig bezig met het creëren van creatieve oplossingen voor technische vraagstukken. Je hebt tevens een taak in het uitvoeren van acquisitie-activiteiten en het bijhouden van je netwerk binnen het E&I vakgebied.

Requirements

Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding Elektrotechniek of Algemene Operationele Technologie en minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met het ontwerpen van hoog- en middenspanning-installaties is een pré. Je hebt oog voor kwaliteit en kunt op de juiste wijze prioriteiten stellen. Dankzij jouw uitgebreide netwerk ben je ook in staat om nieuwe opdrachten binnen te halen. Minstens zo belangrijk vinden we je enthousiasme en je drive. Je weet precies hoe je de echte klantbehoeften boven tafel krijgt en hoe je het beste uit je team haalt.

Information

Susan van der Pijl +31 (0)23 303 2960

Application

Susan Van der Pijl +31 (0)23 303 2960