System Engineer Avionica –

Organization

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de Avionics systemen van onze Boeing 737NG vloot.Samen met je team zorg je er voor dat onze vloot op basis van jouw indicaties technisch tip top in orde is en klaar om onze klanten naar hun bestemming te brengen. Problemen los je op door middel van je kennis van zaken, creatieve geest en uitstekende adviesvaardigheden.

Function

Jij bent een ervaren engineer die op basis van Part 21 modificaties heeft ontworpen. Daarnaast verzorg je de onderhoudsnormeringen en de technische specificaties minutieus zodat de uitvoering van onderhoud, inspecties en modificaties op rolletjes loopt. Je helpt de afdeling Vliegtuigonderhoud bij het oplossen van complexe storingen, bij specifieke projecten, en bij het onderzoeken van regelmatig voorkomende klachten.

Je ontwerpt modificaties, verwerkt servicedocumentatie van leveranciers en schrijft werkinstructies en rapportages. Met de afdeling Vliegtuigonderhoud stel je de technische normen en specificaties op van systemen van nieuwe of te modificeren vliegtuigen en componenten, monitort deze en stelt ze zonodig bij. Dit betekent regelmatige afstemming met andere afdelingen en leveranciers zoals Boeing.

Naast deze werkzaamheden ben je ook betrokken bij het proces rond de aanschaf van nieuwe en de aanpassing van bestaande vliegtuigen, en neem je deel aan diverse projecten. Het is een fulltime functie in dagdienst waarbij je binnen je team standby diensten draait. Je rapporteert aan de Manager Engineering en de standplaats is Schiphol-Oost.

Requirements

  • Je hebt een relevante HBO-opleiding afgerond, zoals Luchtvaarttechniek of Aviation Engineering met minimaal 2 jaar werkervaring met Part 21. (Meer dan 5 jaar recente ervaring als mechanisch grondwerktuigkundige op HBO-niveau vinden wij ook interessant!)
  • Je bent analytisch sterk en hebt een goed abstract denkvermogen.
  • Je bent erg nauwkeurig en hebt oog voor detail en kwaliteit zonder het overzicht te verliezen.
  • Prioriteiten stellen en combineren van meerdere taken gaat je gemakkelijk af.
  • Je kunt zowel in het Nederlands als in het Engels goed communiceren en adviseren

Information

Niek Knibbe +31 (0)23-5583710

Application

Niek Knibbe +31 (0)23-5583710