Sr. Specialist Gebouw-installaties – Amsterdam

Introduction

Als enthousiaste Senior Adviseur (Duurzame) Gebouw-Installaties ga jij vanuit je gedrevenheid en passie voor je vak het team versterken en ontwikkelen. Jouw opdrachtgevers bestaan uit vooraanstaande multinationals in de financiële dienstverlening, R&D en de farmaceutische industrie.

Organization

De activiteiten van de Business Line Industry & Buildings richten zich op de gebouwde omgeving. De impact hiervan gaat verder dan puur functionaliteit en raakt ook aan de kwaliteit van leven. Doordacht ingerichte kantoren dragen immers bij aan betere communicatie en innovatie. Recente innovaties komen het best tot hun recht in nieuwe gebouwen, en de voordelen daarvan zijn meetbaar. Maar hoe zit het met bestaande gebouwen? Renovatie, herinrichting of verbouwing van bestaande panden brengt nieuwe uitdagingen met zich mee en duurzame oplossingen vereisen slim denken.

Onze klant hecht grote waarde aan ons gebouwde erfgoed en wij zijn zeer succesvol gebleken in het schenken van een tweede leven aan oude gebouwen. Dat we ook acteren in de frontlinies van nieuwbouwinnovatie biedt extra voordelen: de kennis en ervaring die we daar opdoen kunnen we direct toepassen in duurzame, toekomstvaste voorzieningen binnen ons hele bouwprogramma.

Function

Vanuit jouw uitgebreide kennis en ervaring word jij uitgedaagd om de meest complexe gebouwgebonden installatievraagstukken te ontwikkelen en succesvol uit te voeren voor onze (inter)nationale corporate clients. Hierbij liggen jouw uitdagingen in Corporate Real Estate van partijen in onder andere de financiële, farmaceutische en R&D-industrie.

Jij zit als eerste adviespartner aan tafel bij vooraanstaande multinationals (voornamelijk vanuit Nederland). In deze rol heb jij de vrijheid om bestaande en nieuwe klantrelaties te bestendigen en te ontwikkelen. Jij zet vervolgens jouw technische kennis en kunde in om projecten en jouw team tot succesvolle resultaten te leiden.

 • Het zelfstandig uitvoeren en leiden van projecten op het gebied van werktuigkunde/ HVAC in samenwerking met collega’s van andere vakdisciplines;
 • Het ontwerpen / adviseren op het gebied van alle voorkomende werktuigkundige installaties binnen een uiteenlopende diversiteit aan projecten van initiatiefase tot en met realisatie;
 • Samen met je collega’s onze teamzelfstandigheid vergroten met het verkrijgen en uitvoeren van projecten;
 • Kennisdeling met het team waardoor zij nog beter in staat zijn om projecten te leiden en te groeien in hun expertrol.

Jij bent een ervaren senior met een solide werktuigkundige achtergrond die zich thuis voelt in het samenwerkingsverband van opdrachtgever, adviseur en installateur. Vanuit je technische kennis op het gebied van HVAC neem je graag de adviesrol op bij opdrachtgevers en ben je bekwaam in sturing en leiding geven aan collegae binnen projecten.

Requirements

Verder beschik jij over de volgende eigenschappen:

 • 10+ jaar ervaring;
 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau, HIT of gelijkwaardig;
 • Affiniteit met projectmanagement;
 • Ervaring met verwerven van werk bij bestaande klanten én tenders;
 • Communicatief vaardig;
 • Hands-on mentaliteit;
 • Flexibel in het reizen tussen onze verschillende vestigingen;
 • Zichtbare teamspeler én adviserend vermogen in het creëren van teams.

Information

Milja Prince +31 (0)23 5583723

Application

Milja Prince +31 (0)23 5583723