Sr Mechanical/Marine Engineer – Alblasserdam

Organization

Bij de organisatie van onze klant wordt er wereldwijd in zeven verschillende markten gewerkt aan de meest bijzondere en technisch complexe vraagstukken. Zo is elke dag een nieuwe uitdaging én zorgen zij ervoor dat medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen.

Function

Als senior mechanical & marine engineer zit je bij onze klant op de beste plek als je houdt van diversiteit en complexe technische uitdagingen waar zelfs de slimste specialisten niet 1, 2, 3 een antwoord op hebben. De ene keer werk je aan een grootschalig en multidisciplinair project en soms aan een klein, maar intensief project. Jouw rol is cruciaal in de ontwikkeling van technologisch vooruitstrevende mechanische en marine systemen en de opstelling van apparatuur en leidingen van marineschepen, drijvende offshore units en speciale schepen. Je bent de sparringpartner van de lead engineer en begeleidt junior engineers en denkt mee over de groei en ontwikkeling van de discipline.

Requirements

  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring en specialistische kennis van concept- en basic design;
  • Het vak kent voor jou geen geheimen. Je zoekt graag de grenzen op van wat technisch haalbaar is en weet hoe je innovaties aan boord brengt;
  • Je houdt van diversiteit in de projecten en gaat geen uitdaging uit de weg;
  • Aan welk type schip je ook werkt: je begrijpt de projectcontext en overziet het geheel;
  • Daarnaast heb je de drive om steeds te willen verbeteren en continu te vernieuwen;
  • We verwachten dan ook dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en actief meedenkt over hoe we daar als bedrijf het beste in kunnen meegaan.

Information

Milja Prince +31 (0)23-5583723

Application

Milja Prince +31 (0)23-5583723