Sr Instrumentatie Engineer – Papendrecht

Organization

Samenwerken met specialisten aan complexe multidisciplinaire projecten in de energiemarkt

Wil je werken aan complexe multidisciplinaire EPC (Engineering, Procurement, Construction) projecten in de energiemarkt? Als Instrumentation Engineer ben je verantwoordelijk voor het genereren van de technische documenten voor de aankoop en ontwerp van veldinstrumentatie, kleppen, controle-, beveiligings-, brand/gasdetectie- en telecommunicatiesystemen benodigd voor de automatisering van de olie-, gas-, en windprocessen die door ons bedrijf zijn ontwikkeld. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van deze aankopen, beginnend met de bid evaluatie tot en met de afname testen. Je krijgt de vrijheid om met alle specialisten de kwaliteitsborging te handhaven en klanten te verzekeren van het gebruik van moderne technische werkwijzen, methoden, materialen en apparatuur.

Function

Een uitdagende baan als senior instrumentation engineer bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Je komt terecht in een organisatie waar wereldwijd in zeven verschillende markten wordt gewerkt aan de meest bijzondere en technisch complexe vraagstukken. Het zijn projecten die zelfs de slimste specialisten niet 1, 2, 3 oplossen. Zo is elke dag een nieuwe uitdaging én zorgen we ervoor dat medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen.

Requirements

We zoeken een hbo/wo afgestudeerde ingenieur (Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Technische Natuurkunde) met ongeveer 5 jaar ervaring in onze tak van sport en bij voorkeur kennis van het softwareprogramma Smart Plant Instrumentation. Daarnaast ben je vertrouwd met de regels van classificatiebureaus en ontwerpcodes en heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Maar minstens zo belangrijk vinden wij jouw communicatieve eigenschappen, enthousiasme en daadkracht. Je vindt het bovendien een uitdaging om regelmatig de rol van Lead Engineer in te vullen of site assistentie te geven tijdens commissioning activiteiten.

Information

Derk Ruiter +31 (0)6 417 55 678

Application

Derk Ruiter +31 (0)6 417 55 678