Service Technicus (Mobility Rail) – Zoetermeer

Introduction

Ben jij flexibel service gericht en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan zoeken wij jou!

Organization

Onze klant levert zowel producten, systemen, installaties als diensten. Het gevarieerde leveringsprogramma bestrijkt vrijwel alle terreinen van de elektrotechniek en de elektronica. De Nederlandse afnemers uit de zakelijke markt vinden bij onze klant totaaloplossingen op het gebied van Power and gas, Wind Power and Renewables en vele andere sectoren.

Onze klant levert aan innovatieve, hoog technische automatiseringsprojecten in de mobiliteitsbranche (tunnels, sluizen, bruggen, wegen). Innovatieve concepten en oplossingen die ervoor zorgen dat Nederland en de rest van de wereld ook in de toekomst “mobiel” blijven. Je komt te werken binnen de business unit Rail Solutions and Services. De afdeling Rail is een totaalaanbieder en systeemintegrator en beschikt over alle expertise die nodig is voor duurzame oplossingen voor vervoer over de rails. De afdeling Rail benadert spoorwegmobiliteit in zijn totaliteit, waar we zowel tram-, lightrail- en metrodiensten als forenzen- en regiolijnen onder verstaan.

Function

Als Service Technicus heb je als belangrijkste taak het testen en vrijgeven van installaties of voertuigen, het analyseren van complexe storingen en deelnemen aan projecten. Een spannende baan, want als “verantwoordelijke voor het onsite werk” geef je een installatie/voertuig pas vrij wanneer je zeker weet dat zij voldoet aan de veiligheids- en functionele eisen. Een belangrijke en uitdagende rol binnen een grote internationale, technische onderneming.

Het team bestaat uit 15 service technici waar mee ze samen zorgt dat alle stand-by diensten verdeelt zijn projecten bemand en periodiek onderhoud word uitgevoerd. Samen werken en blijven communiceren is voor haar heel belangrijk. Je hebt als Service Technicus passie voor en kennis van techniek. Je stopt pas als je de oplossing gevonden hebt. Je bent een professional, die elk probleem benadert als een uitdaging en resultaatgericht is. Je hebt bij voorkeur technische ervaring met het werken aan voertuigen en/of spoor veiligheids systemen.

Als service technicus werk je samen met een team die verantwoordelijk zijn voor onderhoud, projecten, garantiewerk, het zoeken en oplossen van storingen bij onder andere de nederlandse spoorinfrastructuur metronetwerk en hoge snelheidslijn (HSL)

 • Voer je correctieve en preventieve werkzaamheden uit;
 • Geef je instructies aan operationeel bedieningspersoneel, technisch personeel en eigen medewerkers/collega’s;
 • Documenteer je alle uitgevoerde werkzaamheden en rapporteer je complexere storingen;
 • Vervul je standby-diensten in roulatie .

Requirements

 • MBO+ niveau Elektrotechniek
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een serviceomgeving, ervaring.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre
 • Initiatiefrijk, klantgericht, analytisch en in staat zelfstandig te werken
 • Bereid om standby-diensten te draaien (uitvoeren van werkzaamheden buiten de normale werktijd)
 • Houd je van afwisseling
 • Ben je oplossings gericht
 • Intresse in de nieuwste techniek en inovatie
 • Bereid te werken door de hele randstad

Application

Marlies Jager +31 (0)23-303 2950