Service Coordinator – Den Haag

Organization

Onze klant levert zowel producten, systemen, installaties als diensten. Het gevarieerde leveringsprogramma bestrijkt vrijwel alle terreinen van de elektrotechniek en de elektronica. De Nederlandse afnemers uit de zakelijke markt vinden bij onze klant totaaloplossingen op het gebied van Power and gas, Wind Power and Renewables en vele andere sectoren.

Voor de afdeling BT Planning en Dispatching zoeken wij een pro-actieve en ervaren Coordinator / planner Onderhoud. Iemand die samen met een team het onderhoud bij onze klanten wil inplannen. Dit in afstemming met technici en partners.

Function

Coördinatie, planning, uitvoering en bewaking van de voortgang van werkzaamheden van de technici op zodanige wijze dat een optimum wordt bereikt met betrekking tot de servicegraad, kosten en productiviteit. De coördinator draagt zorg voor een optimale en tijdige inzet van ondersteunende diensten, middelen en materialen gerelateerd aan de service actie. Ieder klantencontact moet positief bijdragen aan de klantentevredenheid en servicegraad. * Ervaring in dispatching is noodzakelijk * Geen parkeermogelijkheden, dus noodzakelijk met fiets of openbaar vervoer te komen * VOG noodzakelijk/ kunnen overleggen * VCA pre * Wisselende werktijden, soms om 8:00 uur beginnen soms later om 8:30 * Ervaring met SAP is een pre

Requirements

  • MBO/HBO
  • Relevante ervaring
  • Kennis en inzicht in het vakgebied
  • Goede communicatieve eigenschappen
  • flexibel en stressbestendig

Information

Abigail Bakker 0233032950

Application

Abigail Bakker 0233032950