Service Business Administrator – Den Haag

Organization

Onze klant levert zowel producten, systemen, installaties als diensten. Het gevarieerde leveringsprogramma bestrijkt vrijwel alle terreinen van de elektrotechniek en de elektronica. De Nederlandse afnemers uit de zakelijke markt vinden bij onze klant totaaloplossingen op het gebied van Power and gas, Wind Power and Renewables en vele andere sectoren.

Als Service Business Administrator/Controller maak je onderdeel uit van het Order To Cash team dat bestaat uit 15 enthousiaste en betrokken collega’s. Jij en je 3 directe collega’s zijn verantwoordelijk voor de service order administratie: Van ontvangst van de klantopdracht tot en met de betaling van de (jaar/kwartaal of time & material) factuur. Je activiteiten bestaan uit het registreren van de servicecontracten in het ERP systeem, facturatie en order cost controlling. SAP en excel zijn je belangrijkste tools.

Function

Hoewel je graag met administratie/controlling bezig bent, hou je natuurlijk pro actief contact met je collega’s binnen het Order To Cash team voor afstemming, procesverbetering en onderlinge support.

Ook heb je regelmatig contact met collega’s van andere afdelingen zoals het Customer Care Center (verantwoordelijk voor het inplannen van service activiteiten), de Sales Managers (verantwoordelijk voor een optimale klantrelatie) en Area Service Managers (verantwoordelijk voor de medewerkers die de service werkzaamheden uitvoeren).

Requirements

  • Een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in een financiële richting met relevante werkervaring of een recent afgeronde HBO opleiding in een financiële richting met relevante werkervaring vanuit stage of (bij)baan
  • Je bent een echte aanpakker, nauwkeurig en flexibel
  • Communicatief vaardig, zowel per mail als telefonisch
  • Verantwoordelijkheid nemen is voor jou vanzelfsprekend
  • Goede kennis van Excel en bij voorkeur ook van SAP
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Beschikbaar voor minimaal 32 uur in de week

Information

Benjamin Croonen 06-41749192

Application

Benjamin Croonen 06-41749192