(Senior) engineer EIA water – Papendrecht

Organization

Voor onze klant zoeken we senior engineer EIA water. Een uitdagende baan bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Je komt terecht in een organisatie waar wereldwijd in zeven verschillende markten wordt gewerkt aan de meest bijzondere en technisch complexe vraagstukken. Het zijn projecten die zelfs de slimste specialisten niet 1, 2, 3 oplossen. Zo is elke dag een nieuwe uitdaging én zorgen we ervoor dat medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen. En naast techniek houden we ook wel van een feestje!

Function

Wil jij complexe elektro- en instrumentatie technische installaties ontwerpen en berekeningen maken voor prestigieuze projecten? Als Engineer EIA ontwerp je installaties vanaf het programma van eisen tot en met het bestek, voor een grote diversiteit aan projecten, waarin integrale duurzame oplossingen op het gebied van waterbehandeling centraal staan. Deze projecten staan in het teken van optimalisatie of nieuwbouw van waterzuiveringsinstallaties voor afval- en drinkwater, gemalen en pompstations. Je maakt onder andere kostenramingen en specificaties, neemt deel aan multidisciplinaire vergaderingen en bent actief met het creëren van creatieve oplossingen voor technische vraagstukken. Hierbij krijg je de vrijheid om met alle specialisten tot een perfect integraal ontwerp te komen. Deze projecten worden over het algemeen uitgevoerd in opdracht van de waterschappen, drinkwaterbedrijven en industriële opdrachtgevers.

Requirements

We zoeken een afgestudeerde hbo’er elektrotechniek en/of industriële automatisering met minimaal 3 jaar relevante werkervaring en ervaring in een (senior)positie. Voor deze functie is het van belang dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst en dat je ervaring hebt op het gebied van drinkwater. Daarnaast ben je oplossingsgericht, integer, verantwoordelijk en houd je van diversiteit in je werk.

Information

Niek Knibbe 023-5583710

Application

Niek Knibbe 023-5583710