Senior Electrical Engineer – Rotterdam

Organization

(Senior) Engineer gezocht! Wil jij werken aan uitdagende industriële, zowel single- als multidisciplinaire projecten (voor verschillende klanten)? Spreken kortsluit- en kabelberekeningen, laag- midden- en hoogspanningsinstallaties, noodstroominstallaties, verlichting, motoren en aandrijving, aarding, bliksembeveiliging, etc., jou aan? Solliciteer nu of lees verder.

Function

Jij krijgt een actieve en uitdagende rol bij het ontwerp van elektrotechnische installaties voor industriële projecten. De projecten hebben veelal betrekking op kortsluit- en kabelberekeningen, laag- midden- en hoogspanningsinstallaties, noodstroominstallaties, verlichting, motoren en aandrijving, aarding, bliksembeveiliging etc.

Je wordt mede verantwoordelijk om de wensen van de klant te vertalen naar jouw ontwerpen. Denk hierbij aan het verzorgen van lay-outs, lijsten, schema’s, diagrammen, schrijven van adviesrapporten etc.

Je krijgt de vrijheid om te werken binnen uitdagende projecten in diverse sectoren in de industrie. Het uiteindelijke doel is om samen met de klant tot een gewenst resultaat te komen, bijvoorbeeld vermindering van emissies of energiebesparing en veilige installaties.

Wij zijn een open en dynamisch team. Samen met de collega’s maken wij het verschil. Het team is betrokken en benaderbaar, waardoor er een prettige sfeer heerst. Onze focus is gericht op advies en ontwikkeling van nieuwbouw- en revamp projecten in de industrie (in de breedste zin van het woord). De services die wij hierin aanbieden gaan van conceptuele engineering tot en met constructie management.

Requirements

  • Je bent hbo- of wo- afgestudeerd in de richting Elektrotechniek / Electrical Engineering of aanverwant;
  • Je hebt mogelijk enige jaren werkervaring als Engineer binnen het vakgebied Elektrotechniek;
  • Mogelijk de interesse om je verder te verdiepen in het Instrumentatie vakgebied;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Information

Ilena Roelofsen +31 (0)23 303 29 59

Application

Johan Kerkhoff +31 (0)23-5583713