Salesfore Developer – Rotterdam

Organization

Ben jij een Salesforce Developer en ben jij goed met Apex en VisualForce? Wil jij werken in een jong bedrijf met ambitieuze mensen? Dan is FairPlay Professionals op zoek naar jou. Wij hebben een leuk portfolio aan klanten waar we regelmatig Salesforce professionals voor zoeken. Nu hebben we bijvoorbeeld een leuke vacature open staan in de regio Zuid-Holland!

Function

Als Salesforce Developer ben jij binnen deze organisatie verantwoordelijk voor meer dan alleen het bouwen van code, maar ga je ook meedenken over optimalisatie van de organisatie en blijf je in gesprek met collega’s om het maximale uit de omgeving te halen. Je gaat Lightning components maken en integraties met andere applicaties. Je mag gaan werken met AI en krijgt de kans om zelf projecten te initiëren.

Requirements

  • HBO/WO geschoold
  • Minimaal 2-5 jaar werkervaring
  • Ervaring met HTML, CSS en een andere programmeertaal C#, Java of C++
  • Ervaring met Apex, Lightning components en VisualForce
  • Jij hebt passie voor ontwikkeling
  • Je bent van nature nieuwsgierig

Information

FairPlay Professionals werkt specifiek voor groeibedrijven, dat houdt in je dat je in een positieve omgeving terecht komt waar volop kansen liggen. Je krijgt een goed salaris en mooie extra’s en wij zorgen ervoor dat je happy bent in je nieuwe rol, want daar draait het om! Voor mee informatie kan je contact opnemen met Peter Bloemsma op 023-5583723 of stuur een mail naar peter@fairplayprofessionals.nl


Application

Peter Bloemsma 023-5583723