Salesforce Sales Consultant – Utrecht

Organization

Ben jij een Salesforce Sales Consultant en ben jij goed in het verkopen van CRM oplossingen? Wil jij werken in een jong bedrijf met ambitieuze mensen? Dan is FairPlay Professionals op zoek naar jou. Wij hebben een leuk portfolio aan klanten waar we regelmatig Salesforce professionals voor zoeken. Nu hebben we bijvoorbeeld een leuke vacature open staan in de regio Utrecht!

Function

Als Salesforce Sales Consultant ben jij binnen deze organisatie verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het onderhouden van het bestaande netwerk. Jij bent bezig met het verkopen van de beste Salesforce oplossing voor de klant en bent in staat om met jouw kennis van Salesforce precies te weten wat wel en niet mogelijk is. Je gebruikt je inhoudelijke kennis van Salesforce op de juiste manier en zorgt er voor dat je de klant echt verder kunt helpen. Je doet bovendien nieuwe business en gaat alle Basecamps en overige Salesforce evenementen af om in contact te blijven met de klant en deze organisatie op de kaart te zetten.

Requirements

  • HBO/WO geschoold in een commerciële richting
  • Minimaal 2-5 jaar werkervaring binnen een CRM Sales rol
  • Ervaring met nieuwe business genereren
  • Ervaring met Salesforce is een sterke pré
  • Jij bent sterk in je communicatie en hebt humor
  • Je hebt een echte gun factor

Information

FairPlay Professionals werkt specifiek voor groeibedrijven, dat houdt in je dat je in een positieve omgeving terecht komt waar volop kansen liggen. Je krijgt een goed salaris en mooie extra’s en wij zorgen ervoor dat je happy bent in je nieuwe rol, want daar draait het om! Voor mee informatie kan je contact opnemen met Peter Bloemsma op 023-5583723 of stuur een mail naar peter@fairplayprofessionals.nl


Application

Peter Bloemsma 023-5583723