Salesforce Functional Consultant – Regio Gelderland

Organization

Ben jij een Salesforce Functioneel Consultant en wil jij werken voor een Nederlands Softwarehuis? Wil jij werken in een bedrijf die zijn personeel op nummer 1 zet? Dan is FairPlay Professionals op zoek naar jou. Wij hebben een leuk portfolio aan klanten waar we regelmatig Salesforce professionals voor zoeken. Nu hebben we bijvoorbeeld een leuke vacature open staan in de regio Gelderland!

Function

Als Salesforce Functioneel Consultant ben jij iedere dag bezig met klanten vooruit helpen. Het leuke aan jouw werk is dat je continu in gesprek bent met gebruikers van Salesforce om hun wensen te vertalen in oplossingen. Je gaat hands-on bezig met configuratie en optimalisatie van Salesforce omgevingen. Je bent op locatie bij de klant en af en toe op kantoor om mee te doen aan een kennis sessie of om samen met jouw collega’s complexe vraagstukken op te lossen. Je bent digitaal en mobiel en continu bezig met het up to date houden van wat Salesforce te bieden heeft. Jouw ambitie is torenhoog en daarom behaal je jouw doelstellingen op persoonlijke ontwikkeling.

Je komt te werken in een startende Salesforce Practice binnen een gevestigd bedrijf. Je hebt dus wel al een paar jaar Salesforce Consultancy ervaring of je komt uit een Administrator rol en wilt graag meer dan één omgeving beheren en verbeteren.

Requirements

  • HBO/WO Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar
  • Minimaal 3 jaar werkervaring met Salesforce
  • Jij hebt een Salesforce Administrator certificaat of één van de Salesforce Consultant Certificaten
  • Jij bent sterk in je communicatie en hebt geduld om echt te luisteren naar de klant
  • Je bent doortastend en durft ook nee te zeggen tegen de klant

Information

Peter Bloemsma +31 (0)23-5583723

Application

Peter Bloemsma +31 (0)23-5583723