Sales Consultant Elektrificatie – Omgeving Leiden

Organization

Onze klant levert zowel producten, systemen, installaties als diensten. Het gevarieerde leveringsprogramma bestrijkt vrijwel alle terreinen van de elektrotechniek en de elektronica. De Nederlandse afnemers uit de zakelijke markt vinden bij onze klant totaaloplossingen op het gebied van Power and gas, Wind Power and Renewables en vele andere sectoren.

Als Sales Consultant Rail Elektrificatie (RE) werk jij binnen een grote internationale, technische onderneming mee aan het aan het realiseren van uitdagende projecten in de spoorwereld. Als pionier ben je gedreven om vanuit de techniek nieuwe klantcontacten te leggen en business binnen te halen. Met jouw gedrevenheid doe je er alles aan om jouw klantenkring uit te breiden, waarbij je ook het contact met je huidige klanten goed onderhoudt.

Function

Binnen de afdeling werk je aan innovatieve projecten in de mobiliteitsbranche. Innovatieve concepten en oplossingen die ervoor zorgen dat Nederland en de rest van de wereld ook in de toekomst “mobiel” blijven. We bedenken en realiseren besturing van sluizen en tunnels, route- en parkeergeleidingssystemen, trams, hogesnelheidstreinen en locomotieven maar ook treinbeveiligingsoplossingen voor het openbaar vervoer. Dit doen wij wereldwijd met zo’n 30.000 Mobility collega’s, waarvan er 300 werkzaam zijn in Nederland.

Je komt te werken bij de afdeling Rail. Een afdeling die een voortrekker is op het gebied van vernieuwende mobiliteitsconcepten binnen de Rail omgeving. Hierbij kun je denken aan innovatieve oplossingen voor zowel tram, lightrail- en metrodiensten als forenzen- en regiolijnen. Betrouwbaarheid, veiligheid, duurzaamheid, aantrekkelijkheid en efficiëntie hebben daarbij onze hoogste prioriteit!

Als Sales Consultant RE ben jij verantwoordelijk voor de afstemming van diensten tussen de klant, verkoop van contracten en producten en de voorbereidingen en implementatie binnen onze organisatie. Je vertaalt de wens van de klant naar oplossingen en brengt technisch en commercieel interessante offertes uit. Je bent een professional die ervoor zorgt dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op de markt, zodat je de klanten altijd kan voorzien van de best mogelijke oplossingen. Dit betekent dat jouw toegevoegde waarde ook ligt in een bijdrage leveren aan het verbeteren van processen.

Je werkt in een relatief jonge afdeling waar mensen een drive hebben om nieuwe dingen te proberen en iets goeds en moois op te leveren aan de eindklant. Je functioneert voor een groot deel zelfstandig, maar weet je tegelijk ondersteund door een enthousiast en uitstekend opgeleid team. Je bent een overtuigende gesprekspartner voor alle (in- en externe) stakeholders. Je bent een krachtige en verbindende teamplayer met passie voor techniek en sales. Die passie maakt je inspirerend voor je collega’s en klanten.

Requirements

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (richting elektrotechniek, technische bedrijfskunde of vergelijkbare werkervaring);
  • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in een technisch commerciële functie;
  • Je bent klantgericht, adviesvaardig, procesgericht en een teamplayer die gericht is op resultaat;
  • Je bent een echte ondernemer die zelfstandig initiatieven neemt;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Information

Abigail Bakker 023 303 2900

Application

Abigail Bakker 023 303 2900