Projectmanager IT – Haarlem

Introduction

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als projectmanager en wil jij werken bij een technologisch bedrijf, waarvan iedereen een document in zijn achterzak heeft zitten? Dan willen we graag kennis met je maken!

Organization

Onze opdrachtgever is wereldleider op het gebied van digitale beveiliging en identificatie.

Function

In de functie van projectmanager word je verantwoordelijk voor projecten die de Nederlandse burger steeds eenvoudiger en veiliger over de wereld laten reizen. Vanaf de offertefase ben je betrokken bij het project. Je gaat in overleg met architecten en engineers om vervolgens de systemen (hardware en software) te laten bouwen en testen. Vervolgens lever je de systemen op aan de klant en draag je over aan de beheerafdeling. Dit proces vraagt om een continue afstemming met zowel de interne als de externe klant.

Als projectmanager ben je een echte teamspeler en kun je je goed verplaatsen in een ander. Je hebt ervaring met het aanbieden van IT-oplossingen (softwareontwikkeling), infrastructuren en het ontwerpen, ontwikkelen en testen van deze oplossingen. Je bent zelfstandig, besluitvaardig, daadkrachtig, nauwkeurig en stressbestendig. Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden (luistervaardigheid, mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid).

Requirements

  • Afgeronde hbo-opleiding op het gebied van ICT, techniek en/of Business administration;
  • Prince2 of IPMA gecertificeerd;
  • Tenminste 5 jaar ervaring in Project Management met uitgebreide, complexe IT-projecten;
  • Ervaring in het afstemmen met zowel interne als externe stakeholders;
  • Ervaring met het werken in een multidisciplinair team bestaande uit scrum masters, product owners, ontwikkelaars, testers en architecten;
  • Sterke analytische vaardigheden, communicatief sterk;
  • Goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal is vereist;

Information

Milja Prince 023-5583723

Application

Franli Duvenage +31 (0)23 558 3710