Project Werkvoorbereider – Leiden

Organization

Onze klant ontwerpt, bouwt en installeert hightech Yacht equipment voor de mooiste zeewaardige jachten ter wereld. Elk superjacht is uniek en wordt volgens specifieke wensen voor de selecte internationale klantenkring op maat ontworpen en in detail uitgewerkt. Kenmerkend is het uitzonderlijk hoge afwerkingsniveau, waarbij de perfectie tot in de kleinste details is doorgevoerd. Onze klant ontwerpt, bouwt en installeert functionele componenten van superieure kwaliteit in aluminium, rvs en composiet voor de super jachtbouw.

Het assortiment omvat platformen, luiken, boarding equipment, hefkranen en complete schroefassystemen. Veiligheid, rendement, kwaliteit en vormgeving staan voorop in het leveringsproces. Het is een dynamische onderneming die zich richt op groei en telt op dit moment circa 120 medewerkers.

Function

Als projectwerkvoorbereider zorg je ervoor dat gedurende de bouw van een jacht de materialen op het juiste moment op de juiste plek aanwezig zijn. Je functioneert hierbij als coördinator tussen onze leveranciers(intern/extern) en onze interne klanten welke verdeeld zijn over verschillende locaties. Daarbij speelt het juist interpreteren van het tekenpakket en het opvolgen van de materialen in de verschillende fases een cruciale rol. Kortom een centraal aanspreekpunt voor het gehele materiaal stroom binnen het bedrijf tijdens de bouw van een superjacht.

Requirements

Je bent een enthousiaste ondernemende persoonlijkheid, die op een natuurlijke wijze de leiding neemt om er voor zorg te dragen dat materialen op tijd geleverd worden. Je kunt duidelijk prioriteiten stellen. Door je doelgerichtheid kan je de processen doorgronden en anticiperen. Je kunt je collega’s meenemen om verbeteringen te realiseren. Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau en een opleiding in de richting maritieme techniek of werktuigbouw. Je hebt ervaring met technisch tekening lezen en daarnaast heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een project gestuurde productie omgeving.

Information

Niek Knibbe +31 (0)23-5583710

Application

Niek Knibbe +31 (0)23-5583710