Project Assistent Piet Hein Tunnel – Amsterdam

Organization

Als secretarieel medewerker heb jij een centrale rol in één van de meest toonaangevende Renovatieprojecten in de Inframarkt. Gemeente Amsterdam, Heijmans Infra B.V. en Siemens Mobility renoveren gezamenlijk in een Alliantie (tijdelijke gezamenlijke projectorganisatie) de Piet Heintunnel.

Jij ben onze gastvrouw of gastheer op de centrale huisvestingslocatie, het dagelijkse aanspreekpunt voor vergaderzaken, catering en de in- en uitgaande post. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het aan- en afmeldsysteem dat is ingesteld i.v.m. de COVID maatregelen. Daarnaast plan je afspraken voor het MT, zowel intern als met externe relaties, en maak je verslagen van MT vergaderingen. De functie kan bekleed worden zowel door één persoon fulltime of door een duo met een minimale beschikbaarheid van 16 om 24 uur.

Function

De Alliantie Piet Heintunnel zoekt een secretarieel medewerker die proactief acteert en zaken vlot oppakt. Je maakt deel uit van de MT staf, die naast jou bestaat uit de Management Assistent, HR manager, VGM manager en Teamcoach. Samen dragen jullie er zorg voor dat het projectteam (100+ collega’s) op een zo goed mogelijke manier kan samenwerken.

Je bent een secretarieel medewerker die in staat is een bijdrage te leveren aan het succes van het project door rekening te houden met de doelstellingen en (samenwerkings)beginselen van die Alliantieorganisatie. Je bent communicatief vaardig en representatief voor onze Alliantie en weet daarnaast goed in te springen op de bestaande mix van verschillende moederorganisaties en variëteit aan medewerkers. Je kunt zelfstandig werken en daarnaast zorgdragen voor een goede onderlinge informatieoverdracht.

  • Ben jij in staat de representatieve gastvrouw of – heer te zijn van de Alliantie Piet Heintunnel op onze Amsterdamse huisvestingslocatie?;
  • Ben jij proactief en pak jij de uitdagingen op die de opstart van een nieuwe projectorganisatie en de COVID maatregelen met zich mee brengen?
  • Heb je affiniteit met (bouw)projecten, en beschik je over een professionele instelling

Afhankelijk van wat je prettig vindt, start je je dag op de projectlocatie te Amsterdam tussen 7 uur en half 9. Je vindt je werkplek in onze flexibel ingerichte kantoortuin op de 3de etage van Entrada 700 te Amsterdam.

Requirements

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding in combinatie met 3 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare functie;
  • óf beschikt (aantoonbaar) over HBO/WO denkniveau en bent op zoek naar een uitdaging aan het begin van je carrière;
  • Je bent proactief, attent en punctueel;
  • Je bent hands-on, vindt het leuk om nieuwe dingen op te pakken en bent geïnteresseerd in de bouwwereld;
  • Je bent vaardig in Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint)
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands

Information

Milja Prince +31 (0)23-5583723

Application

Milja Prince +31 (0)23-5583723