Process Equipment Engineer –

Organization

Onze klant levert zowel producten, systemen, installaties als diensten. Het gevarieerde leveringsprogramma bestrijkt vrijwel alle terreinen van de elektrotechniek en de elektronica. De Nederlandse afnemers uit de zakelijke markt vinden bij onze klant totaaloplossingen op het gebied van Power and gas, Wind Power and Renewables en vele andere sectoren.

Function

We zijn op zoek naar een Process & Equipment engineer voor onze afdeling Process, Equipment & Instrumentation.

Als engineer ben je technisch verantwoordelijk voor de proces berekeningen en het equipment in de installaties. Je maakt proces technische berekeningen o.a. op het gebied van geluid, isolatie, regelkleppen, veiligheidstoestellen en blow down systemen.

Tevens stel je technische specificaties op voor componenten van de installaties, die als input dienen voor de ontwerpers en inkopers. Het gaat hierbij onder andere om geluiddempers en vaten. De meer ervaren engineers houden zich echter ook bezig met bijvoorbeeld branders en SCR’s (Selective Catalyst Reduction). Je kunt ook ingezet worden binnen instrumentatie op bijvoorbeeld regelkleppen en inspuitkoelers.

Je beoordeelt offertes van leveranciers en werkt bij de selectie van de leverancier samen met de afdeling Supply.

Requirements

  • We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker, welke beschikt over HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld met een afgeronde opleiding werktuigbouwkunde met de specialisatie energietechniek.
  • Gedegen achtergrond en kennis op het gebied van thermische en stromingsprocessen.
  • Communicatie en afstemming met andere disciplines is van groot belang in deze functie, daarom vragen wij om een communicatief vaardige medewerker welke als volwaardig gesprekspartner in een projectteam kan acteren.
  • Je bent in staat zelfstandig te handelen en weet met strakke planningen om te gaan.
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is van belang gezien de internationale context waarin het werk wordt uitgevoerd.
  • Bovendien zijn we op zoek naar een gedreven engineer die zich op technisch vlak wil blijven ontwikkelen.

Information

Abigail Bakker 023 303 2900

Application

Abigail Bakker +31 (0)23 303 2900