Process Engineer – Den Haag

Organization

www.fairplayengineering.nl

Function

Binnen het Proces Engineerings team in Eindhoven en Elsloo, welke bestaat uit ruim 20 sterke engineers verdeeld over beide locaties, werk je vanuit jouw vakdiscipline aan processtudies, processimulaties en het ontwerpen van installaties voor toonaangevende relaties in de chemische-, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

Naast het werken voor projecten in de regio zijn er ook tal van landelijke en internationale projecten waarin multidisciplinair wordt samengewerkt. De opdrachten die wij uitvoeren zijn heel divers van omvang en complexiteit. Zo is er altijd ruimte voor jouw verbreding, ontwikkeling en uitdaging. Voorbeelden van projecten waaraan wij vanuit onze expertise werken zijn het verplaatsen van productielijnen, het opschalen van productie in de farmacie en het realiseren van een productiefaciliteit voor een innovatief product binnen de food industrie.

Afhankelijk van de grote van het project werk je samen met een Senior of Lead Engineer. Deze ervaren engineer zal tevens jouw “buddy” zijn.


Een greep uit jouw werkzaamheden:

Je maakt berekeningen, vaak met behulp van simulatie pakketten en de in-house tools, om procesonderdelen te ontwerpen en dimensioneren. Je helpt mee om processchema’s op te zetten, gebruik makend van onze smart engineering tools.

Je wordt betrokken bij de concept, basic en de detail engineering, met soms ook de mogelijkheid om op locatie te assisteren bij de uitvoering van een project.

Ook zul je bij diverse risicoanalyses worden betrokken op het gebied van productveiligheid, procesveiligheid en kwaliteit.


Requirements

Vanuit jouw technische kennis ga je het, technisch inhoudelijke, gesprek aan met collega’s, klanten en leveranciers. Je kunt goed samenwerken in multidisciplinaire teams, je handelt en communiceert proactief. Je verdiept je in verschillende soorten installaties, equipment en processen. Verder ben je flexibel, je communiceert makkelijk op verschillende niveaus en je hebt een zelfstandige werkhouding.


Ook ben je de persoon met:

Een afgeronde technische HBO of WO opleiding, bij voorkeur Chemische Technologie, Procestechniek, Levensmiddelentechnologie, of vergelijkbaar.

Bij voorkeur circa 3 tot 5 jaar relevante werkervaring.

Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een must.

Information

Simone Notenboom +31 (0)23 303 2955

Application

Simone Notenboom +31 (0)23 303 2955