Pijpfitter – Aalsmeer

Organization

Onze klant is het moederbedrijf van verschillende bedrijven die samenwerken aan de bouw van custom-built motorjachten. Het bouwen van grote jachten voor individuele opdrachtgevers vereist creativiteit en flexibiliteit en doet een beroep op bijzonder vakmanschap om de meest uiteenlopende wensen van klanten te realiseren. Voor deze klant zoeken wij momenteel een Pijpfitter.

Function

Als Pijpfitter werk je mee aan de vervaardiging en de inbouw van pijpleidingsystemen aan boord van de jachten die op de werf in aanbouw zijn. Je werkt mee in de discipline Pijpfitters van de afdeling Werktuigbouw. Je vervaardigt de pijpleidingen (zagen, hechten, lassen, solderen, persen en laten verven), bouwt het leidingwerk op en monteert het leidingwerk af aan boord van de jachten. Je kiest de werkwijze en de daarbij te gebruiken materialen en gereedschappen en treft specifieke voorzorgsmaatregelen (veiligheidsaspecten, persoonlijke beschermingsmiddelen). Je bewaakt de kwaliteit van het werk en je ziet toe op orde, netheid, Arbo en veiligheid en onderneemt waar nodig actie. Je valt onder en rapporteert aan de Voorman Werktuigbouw.

Requirements

Wij zoeken een kandidaat met een MBO werk- en denkniveau en werkervaring als pijpfitter binnen de jacht- of scheepsbouw. Je kent de toe te passen werkmethoden (inmeten, bewerken en inbouwen van leidingen), gereedschappen en materialen (rvs, staal, Cunifer en aluminium). Je beheerst het TIG lassen en je bent in staat om ISOmetrische tekeningen en schema’s te lezen. Je profileert je als ambitieus, flexibel, praktisch, toegewijd en verantwoordelijk.

Application

Bas Knibbe +31 (0)23 5583721