Office Manager – Papendrecht

Introduction

Zorg jij voor het professioneel functioneren van het projectbureau?

Organization

Onze klant is een wereldwijd opererend ingenieursbureau dat werkt aan de meest uitdagende, technische vraagstukken! Disciplines waarin zij actief zijn: Industrie, Infra & Verkeer, Bouw & Installaties, Handling, Offshore & Energie, Maritiem en Water.


Function

Als office manager ben je de eindverantwoordelijke voor het secretariaat en het projectbureau en verzorg je, samen met de collega’s van het projectbureau, alle secretariële, administratieve en andere ondersteunende werkzaamheden. Hierbij moet je denken aan mailbox- en agendabeheer, notuleren, het regelen van facilitaire zaken en nog veel meer. Werkzaamheden op het gebied van VGM horen hier ook bij, zoals registraties, rapportages, toolboxen en het regelen van PBM’s. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor directie, MT en andere collega’s.

Requirements

Je hebt een mbo- of hbo-diploma in de richting van managementassistent en hebt minimaal 5 jaar werkervaring op dit gebied, het liefst in een coördinerende of leidinggevende rol.
Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.
Word, Excel en Outlook hebben voor jou geen geheimen.
Je bent accuraat, zorgvuldig, proactief en dienstverlenend en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Zorgvuldig plannen en organiseren doe jij van nature.
Je schakelt voortdurend, stelt prioriteiten en weet hoofd- en bijzaken goed te scheiden.
Jouw taken zijn afwisselend, geen dag is hetzelfde!

Information

Milja Prince 023-5583723

Application

Milja Prince 023-5583723