netwerkbeheerder systeemspecialist – Amsterdam

Introduction

Durf jij het aan om de beschikbaarheid van informatiesystemen en medische technologie voor patiënten en zorgverleners te garanderen? De afdeling van onze klant heeft deze grote uitdaging vanwege de grote 24/7 afhankelijkheid.

Organization

De complexiteit van de technologie wordt steeds groter vanwege de uitwisseling van medische gegevens met patiënt door middel van eHealth toepassingen en externe zorgverleners. De afdeling beheert de (medische) informatie systemen, medische apparatuur, de werkstations, de netwerkcomponenten en het ZIS/EPD te weten HiX van de leverancier Chipsoft. Om de (digitale) ambities te kunnen realiseren wordt sterk ingezet op nieuwe (digitale) ontwikkelingen binnen de (medische) zorg technologie en informatisering om bestaande informatie systemen verder te optimaliseren en beheren.
Daarnaast wordt een substantiële bijdrage geleverd aan innovatieve projecten op het gebied van M-Health, E-Health, patiënten portalen en digitale selfservice diensten voor patiënten.

Function

De ICT infrastructuur is de backbone van de huidige en toekomstige zorg.

Als netwerk/systeemspecialist ben je dan ook verantwoordelijk voor het 24/7 beschikbaar houden van de infrastructuur en gekoppelde informatiesystemen.

Er worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van deze voorzieningen en daarmee dus ook aan jouw zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. Alleen dan kunnen we goede dienstverlening op het gebied van ICT bieden.

Als systeem specialist (netwerkbeheerder) draag je zorg voor het beheren, monitoren en verder ontwikkelen van ons netwerk. Je bent primair betrokken bij het activeren van netwerkaansluitingen, het bewaken van de omgeving en het afhandelen van aanvragen en verstoringen. Affiniteit met Microsoft systemen en het beheer hiervan is daarom noodzakelijk.

Projecten waar jij je onder ander mee bezig houdt zijn: Implementatie vervanging netwerk core; uitbreiding van het WIFI netwerk; vervanging telefooncentrale naar VOIP; implementatie van een mobiel device management en het beheren en monitoren van access points, switches, backbone, voip en firewall’s.

Buiten de reguliere werkuren en gedurende weekenden en feestdagen er voor technische storingen altijd een medewerker bereikbaar is. Je zult dus ook bereikbaarheidsdiensten hebben.

Requirements

Wij verwachten dat je de “Vertaalslag” kan maken van specialistische bewoording naar die van een gebruiker en visa versa.

Daarnaast zijn stressbestendig, nauwkeurig en flexibel kenmerken die voor jou als persoon vanzelfsprekend zijn. Verder kan je goed kunnen prioriteren en beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en een klantgerichte werkhouding.

Je kan nauwkeurig werken (volgens ITIL processen) en zorgt voor een zorgvuldige administratie van het netwerk. Samen met collega’s zorg je daarnaast voor continue kennisontwikkeling binnen het team.

Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt een afgeronde IT opleiding op minimaal MBO+/ HBO niveau
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent in het bezit van geldige netwerk certificering ( CCNA, CompTIA N+ of gelijkwaardig certificaat)
  • Je hebt aantoonbare ervaring met wireless oplossingen en beheer van firewalls
  • Je hebt aantoonbare ervaring met ITIL processen en projectmethodieken;
  • Affiniteit met Microsoft systemen en het beheer hiervan
  • Je bent in staat in heldere bewoordingen uitleg te geven, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal in woord en geschrift
  • Je kunt omgaan met deadlines en bent bereid om via vastgesteld rooster te participeren in bereikbaarheidsdiensten.

Information

Milja Prince +31(0)6 – 14135631

Application

Milja Prince +31(0)6 – 14135631