Mechanical Engineer Water – Papendrecht

Organization

Onze klant richt zich onder andere op het ontwerp en de bouwbegeleiding van alle aan water gerelateerde objecten, zowel op het gebied van drinkwater en industriewater, als afvalwater en peilbeheer. In verband met de groei van onze activiteiten op dit gebied zijn wij op zoek naar een enthousiaste engineer werktuigbouwkunde. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en de engineering van de werktuigbouwkundige/installatietechnische onderdelen binnen een grote diversiteit aan projecten. Je werkt, in teamverband met de disciplines civiel en elektrotechniek en instrumentatie, aan complexe technische objecten, maakt kostenramingen, stelt specificaties op en vertaalt deze naar een werktuigbouwkundige ontwerpnota/bestek.

Function

De projecten waar je aan gaat werken hebben voornamelijk betrekking op polder- en boezemgemalen, sluizen en stuwen, (afval)waterzuiveringsinstallaties, rioolgemalen en bijbehorende (pers)leidingen. Ervaring met één of meerdere van deze objecten is dus een must. Ervaring met ontwerpen in Autodesk applicaties is een pre.

Requirements

We zoeken een werktuigbouwkundig engineer met een afgeronde opleiding hbo werktuigbouwkunde of civiele techniek (afstudeerrichting gezondheidstechniek) en ongeveer 3 tot 5 jaar relevante werkervaring. Je bent oplossingsgericht, integer, sociaal, kostenbewust, accuraat, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

Information

Bas Knibbe +31 (0)23-5583721

Application

Bas Knibbe +31 (0)23-5583721