Mechanical Engineer – Papendrecht

Organization

Onze klant is een multidisciplinair ingenieursbureau met een breed scala aan activiteiten op het gebied van projecten in belangrijke markten zoals: Gebouwen en structuren, industrie en energie, infrastructuur en havens, olie en gas, maritiem en water. Zij bieden ondersteuning in alle projectfasen, van consultancy tot het complete ontwerp van applicaties en de bouw van nieuwe installaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Mechanical Engineer die zo snel mogelijk kan beginnen.

Function

Als mechanical engineer heb je een heel afwisselende functie, waarbij je werkt aan zowel static als rotating equipment. Van watermakers tot complexe compressor skids, kranen, stikstofgeneratoren, injectiepompen en brandblusinstallaties; allerlei soorten apparatuur passeert de revue. Voor deze projecten ben je voornamelijk bezig met het specificeren van equipment, waardoor je invloed uitoefent op het uiteindelijke ontwerp. Hiervoor heb je algemene werktuigbouwkundige kennis, onze leveranciers zijn de experts. Uiteraard weet je waar je over praat, zodat je er zeker van bent dat het juiste materiaal gebruikt wordt. Kortom, geen dag is hetzelfde.

Requirements

We zoeken een hbo/wo afgestudeerde werktuigbouwkunde met ongeveer 5 jaar ervaring binnen de energiemarkt die toe is aan een volgende stap in zijn/haar carrière. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed. Maar minstens zo belangrijk vinden wij jouw communicatieve eigenschappen, enthousiasme en daadkracht.

Information

Abigail Bakker +31 (0)23-3032900

Application

Abigail Bakker +31 (0)23-3032900