Maintenance & Service Engineer (Medical Equipment) – Den Haag

Introduction

Gaat jouw hart sneller kloppen als je aan de slag gaat met de nieuwste laboratoriumapparatuur bij het grootste gezondheidstechnologiebedrijf ter wereld? En zo kunnen bijdragen aan innovatieve oplossingen die precisiegeneeskunde helpen ontwikkelen? Kom dan werken bij onze klant als Maintenance & Service Engineer (Medical Equipment).

Organization

Als pionier zet onze klant zich elke dag in om fundamentele doorbraken in de zorg mogelijk te maken. Hun portfolio, variërend van in vitro en in vivo diagnostiek tot beeldgestuurde therapie en innovatieve oncologische zorg, speelt elke dag een cruciale rol in klinische besluitvorming en behandelingstrajecten over de hele wereld. Ze stellen zorgprofessionals in staat om hoogwaardige zorg te bieden die leidt tot de beste resultaten voor patiënten.

Function

Als Maintenance & Service Engineer ben je verantwoordelijk voor de inbedrijfstelling en het onderhoud aan laboratorium apparatuur in laboratoria, ziekenhuizen, zorginstellingen en privé klinieken, zodat zij hun klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Daarnaast ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de storingsdiensten. Hierbij zorg jij ervoor dat de oorzaak wordt vastgesteld, de storing wordt opgelost en zo snel mogelijk weer ter beschikking van de klant staat. Dit kan op afstand via remote support of bij de klant op locatie. Je werkt nauwkeurig en trekt conclusies uit de beschikbare informatie, om onze klant goed te adviseren over het gebruik en onderhoud van de apparatuur. Na afloop van de werkzaamheden zorg je voor een rapportage inclusief documentatie van de uitgevoerde werkzaamheden. Aangezien jij bij de klant bent zie je ook verkoop kansen en ondersteun je onze verkopers daar waar je kan.

Requirements

  • Afgeronde MBO+ of HBO opleiding richting Laboratorium, Elektrotechniek, Engineering, Mechatronica, Werktuigbouwkunde of Technische Informatica.
  • Kennis van Elektronica of bereidt zijn hiervoor aanvullende trainingen te volgen
  • Tot maximaal 5 jaar werkervaring in het vakgebied (laboratoria, ziekenhuizen, klinieken)
  • Kennis van medische apparatuur is een pre
  • Sterke affiniteit met IT is een ‘must’
  • Flexibele instelling en een proactieve houding, bereidheid om stand-by diensten buiten kantooruren te draaien
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • In bezit van een rijbewijs B

Information

Milja Prince 023-5583723

Elisabeth Honig 063-8184387

Application

Milja Prince 023-5583723

Elisabeth Honig 063-8184387