Lead Instrumentation Designer – Papendrecht

Organization

Weet jij de meest complexe technische uitdagingen in recordtijd te vertalen naar maakbare oplossingen en hou je van afwisseling in je werk? Dan zit je als Lead Instrumentation Designer op de beste plek. De ene keer werk je aan een groot multidisciplinair offshore-, wind- of onshore-energieproject, de andere keer aan meerdere kleine, maar uitdagende projecten tegelijk.

Function

Als Lead Instrumentation Designer ben je verantwoordelijk voor het genereren van de tekeningen en lijsten waarmee de E/I installateur jouw instrumentatie-ontwerp kan bouwen. Jouw design strekt zich uit van complete brand-, gasdetectie- en beveiligingssystemen tot aan proces control en de benodigde telecommunicatiesystemen. Je krijgt veel vrijheid om met alle specialisten tot een perfect integraal ontwerp te komen.

Requirements

We zijn op zoek naar een mbo-afgestudeerde ontwerper in werktuigbouw/elektrotechniek met minimaal 5 jaar ervaring in onze tak van sport en bij voorkeur kennis van softwareprogramma’s als Smart Plant Instrumentation en AutoCAD. Ervaring met substation projecten is een grote pre. Daarnaast ben je vertrouwd met de regels van classificatiebureaus en ontwerpcodes en heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Maar minstens zo belangrijk vinden wij jouw communicatieve en leidinggevende eigenschappen. Door jouw helicopterview laat je je niet snel van wijs brengen door stress. Je bent een echte teamplayer, maar je weet de verantwoordelijkheid pakken die je als teamleider in deze functie hebt.

Information

Bas Knibbe +31 (0)6 15868923

Application

Bas Knibbe +31 (0)6 15868923