Jachtinterieurbouwer – Aalsmeer

Organization

Onze klant is het moederbedrijf van verschillende bedrijven die samenwerken aan de bouw van custom-built motorjachten. Het bouwen van grote jachten voor individuele opdrachtgevers vereist creativiteit en flexibiliteit en doet een beroep op bijzonder vakmanschap om de meest uiteenlopende wensen van klanten te realiseren. Voor onze afdeling Interieur zijn wij op zoek naar een Jachtinterieurbouwer.

Function

Als Jachtinterieurbouwer maak je luxe betimmering en meubilair in de machinale houtbewerking of meubelmakerij. Dit doe je met exclusieve houtsoorten, in massief en fineer of HPL. Hiernaast plaats je geprefabriceerde betimmering aan boord. Je leest schematische tekeningen en meet de te vervaardigen onderdelen zoals meubels, wanden, plafonds en kasten in. Je kiest de werkwijze en de daarbij te gebruiken materialen en gereedschappen en treft specifieke voorzorgsmaatregelen (veiligheidsaspecten, persoonlijke beschermingsmiddelen). Je vervaardigt de onderdelen (zagen, boren) en monteert de onderdelen aan boord. Je bewaakt de kwaliteit van het werk en je ziet toe op orde, netheid, arbo en veiligheid en onderneemt waar nodig actie. Je valt onder en rapporteert aan de Voorman Interieur.

Requirements

Wij zoeken een kandidaat met een relevante beroepsopleiding op minimaal MBO niveau 3. Je hebt ruime ervaring als (jacht)interieurbouwer bij voorkeur in de luxe jachtbouw en je kunt de werkzaamheden zelfstandig uitvoeren. Je profileert je als ambitieus, flexibel, praktisch, toegewijd en verantwoordelijk. Indien nodig ben je bereid om leerlingen te begeleiden.

Information

Bas Knibbe 0235583721

Application

Bas Knibbe 023583721