Installatietechnicus Sinterfabriek – Velsen-Noord

Organization

Als je nog geen echte allround specialist op het gebied van Elektrotechniek bent, dan word je dat in deze functie wel! Als Installatietechnicus Elektrotechniek in de Sinterfabriekfabriek werk je met een grote diversiteit aan installaties en alle vormen van techniek. Van old-school meet- en regeltechnische toepassingen tot mega-ontstoffingsinstallaties met complexe PLC’s en netwerken.

Je werkt dus met een combinatie van oude technieken en met de nieuwste besturingen en staat dagelijks met je “voeten in de klei”.

Function

In deze functie wil je en ga je de fabriek in, want dat is de plek waar de machines staan waar jij verantwoordelijk voor bent. Je hebt veel vrijheid om je te ontwikkelen in een klein team waar iedereen op elkaar vertrouwt en samen de schouders onder de klussen zet.

Wat heb jij over 2 jaar bereikt?

Jij weet ondertussen al behoorlijk veel van de Sinterfabriek en je bent bezig een belangrijke schakel voor het onderhoud en het op peil houden van de beschikbaarheid van de installaties te worden. Jij hebt tekeningen en installatiedocumentatie van de door jou uitgevoerde projecten voor elkaar, net als alle orderstromen in de SAP-applicatie die je gebruikt. Jij denkt actief na over mogelijkheden om de onderhoudskosten te beheersen. Niet onbelangrijk, jij zorgt dat de veiligheid van de werkomgeving continu verbeterd wordt en dat de veiligheid voor je collega’s altijd gewaarborgd is.

Wat deze functie bijzonder maakt?

Je werkt in een klein team en na een inwerkperiode ben je een zeer belangrijke schakel in het dag- en dagelijks onderhoud. Daarnaast ben je een aanspreekpunt bij en begeleider van grotere projecten. Jij weet wat er moet gebeuren en zorgt ervoor dat de juiste partijen worden ingeschakeld en dat de juiste acties worden uitgezet.

Veel samenwerken!

Je werkt natuurlijk samen met je collega’s van het Y-team maar ook met collega’s van de werktuigbouwkundige dienst, productie, werkvoorbereiding en met ingeschakelde specialisten. In de Sinterfabriek werk je met alle vormen van techniek in de meest uitdagende omstandigheden, denk aan hoge temperaturen, slijtage door stof, enorme tonnages en een 24 uurs productieomgeving.

Wat is je werkomgeving?

Jouw team:

Je bent onderdeel van de technische beheerafdeling van de Sinterfabriek. Een team wat bestaat uit 5 elektrotechnische techneuten die er alles aan doen om de machines in topconditie te houden. Het team is succesvol omdat de collega’s van elkaar leren en zaken samen oppakken. Jij leert van je collega’s en je collega’s leren van jou. Dit zorgt ervoor dat jullie constant kunnen verbeteren en dat geeft een kick! Het team omschrijft zich als een laagdrempelig team met humor, eigenaarschap en met een open en directe cultuur.

Jouw fabriek:

Bij de Sinterfabriek werken zo’n 120 mensen, die het sinter voor de Hoogovens produceren met specifieke eigenschappen. Dit sinter is een grondstof voor de hoogoven, ook wel het zwarte goud genoemd. De Sinterfabriek is onderdeel van de Ertsvoorbereiding, wat verder bestaat uit een Pelletfabriek en Grondstoffenlogistiek. Van erts en kool van externe leveranciers maken we pellets en sinter voor de Hoogovens. Het is hierbij de uitdaging om betrouwbaar te leveren, tegen de laagst mogelijke ketenkosten.

Requirements

  • Gevraagd opleidingsniveau:MBO 4
  • Vereist aantal jaren ervaring: 2- 10

Information

Bas Knibbe +31 (0)23-5583721

Application

Bas Knibbe +31 (0)23-5583721