Installatiebeheerder WTB – Velsen Noord

Organization

Staal, in welke vorm ook, is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Of we nu eten, reizen, werken of recreëren; staal speelt een rol bij alles wat we doen. Tata Steel produceert, bewerkt en distribueert hoogwaardig staal voor producten die het leven vergemakkelijken. Het bedrijf is het op vijf na grootste staalconcern ter wereld.

Voor Tata Steel zijn we op zoek naar een: Installatiebeheerder A

Draag jij direct bij aan het verbeteren van de installatiebeschikbaarheid van jouw installaties?

Function

Wat ga je doen?

Jouw werkdag begint met het dagelijks technisch vooroverleg waarin jij en je collega’s de storingen van de afgelopen 24 uur doorspreken. Hierna ga je aan de slag met jouw beheer activiteiten, denk hierbij aan het plannen en voorbereiden van revisies. Wanneer uit het ochtendoverleg urgente storingen voortkomen, ondersteun jij waar nodig bij het verhelpen van deze storing(en). Later op de ochtend loop jij je dagelijkse ronde langs de installaties om te zien wat er speelt en met je collega operators te spreken over lopende zaken. De rest van de dag doe je voorstellen voor het optimaliseren van het onderhoud en spreek je met de firma’s af wat je van hen verwacht.

Jouw installaties worden periodiek onderhouden. In de voorbereiding op deze onderhoudsstilstanden (periodieke en jaarlijkse stilstanden) speel jij als beheerder en technisch kennisdrager een sleutelrol in de vorm van het technisch uitwerken van de onderhoudsklussen. Tijdens de uitvoering van de onderhoudsstilstanden geef je sturing aan de onderhoudsfirma’s. De voorbereiding voor de jaarstilstanden omvatten meer werkzaamheden, waardoor een projectmatige aanpak noodzakelijk is.

Het leuke aan deze functie is dat jij zowel praktisch als technisch coördinerend en organisatorisch bezig bent. Je bent regelmatig in de fabriek te vinden om er voor te zorgen dat je jouw installaties door en door kent. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het beheer van het onderhoud en het organiseren en voorbereiden hiervan.

Wat deze functie bijzonder maakt?

  • Je hebt veel verantwoordelijkheid, maar ook veel vrijheid om nieuwe zaken op te pakken. Samen met het team sta je voor de uitdaging om de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de 4 ovens, aanvoer- en uitneeminstallaties, rollerbanen en afschuiftafels voor de (middel)lange termijn verder te optimaliseren.
  • Je bent verantwoordelijk voor oveninstallaties die functioneren op een temperatuur van ruim 1300 graden.

Requirements

  • Je hebt een volwaardig afgeronde MBO-4 opleiding richting Werktuigbouwkunde
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het onderhoud
  • Je bent bekend met planmatig onderhoud maar kun je ook goed met ad-hoc situaties omgaan
  • Je hebt minimaal de basisvaardigheden met MS Office (Word/Excel) pakketten
  • Je bent bekend met het werken met SAP PM
  • Jij weet storingen snel te verhelpen, maar voorkomt deze nog liever en daarom steek je jouw energie graag in preventief onderhoud
  • Je weet wat het betekent dat veiligheid prioriteit nummer 1 is
  • Je bent een teamspeler maar je kunt ook zelfstandig werken.
Information

Bas Knibbe +31 (0)6 15868923

Application

Bas Knibbe +31 (0)6 15868923