Installatiebeheerder A –

Organization

Als Installatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van verstoringen aan de installaties.

Elke ochtend vind er een dagstart plaats, waarin de actuele verstoringen worden besproken. Tijdens deze dagstart wordt de prioriteitstelling bepaald voor het oplossen van verstoringen. Voorafgaand aan deze dagstart heb jij jezelf al op de hoogte weten te stellen van de verstoring, door in SAP PM de informatie door te nemen die over de verstoring is vastgelegd. Eventueel ben je ook al bij de installatie langs geweest om jezelf te laten informeren door de operators.

De volgende stap is om tot een analyse te komen van de grondoorzaak van de verstoring. Soms is dit rechttoe rechtaan, maar regelmatig behoeft dit verder uitzoekwerk, vaak ook in samenwerking met andere techneuten of operators. Op basis van deze analyse wordt er vervolgens een plan opgesteld om de verstoring te verhelpen.

Op basis van de prioriteitstelling wordt bepaald hoe snel de verstoring opgelost dient te worden. Tevens wordt afgewogen of wij als technisch team de verstoring zelf oplossen, of dat we het laten uitvoeren door een externe firma. In beide gevallen dienen de juiste veiligheidsmaatregelen genomen te worden zodat het werk veilig uitgevoerd kan worden. Als Installatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor de afstemming en administratieve vastlegging van deze veiligheidsmaatregelen. Denk hierbij aan het opstellen van Last Minute Risk Assessment en Werkvergunningen. Bij het uitbesteden van de werkzaamheden ben je als Installatiebeheerder ook verantwoordelijk voor de juiste administratieve afhandeling hieromtrent. Denk hierbij aan het opstellen van een opdrachtbeschrijving, het bestellen van de juiste onderdelen, het aftekenen van de gewerkte uren, het afnemen van de werkzaamheden, en de financiële afhandeling van het geheel.

Function

Al met al een uitdagende functie waar verschillende facetten bij elkaar komen. Je moet in staat zijn om een technische analyse te doen, om goed te kunnen communiceren met collega techneuten en operators, én om de verscheidende administratieve werkzaamheden gestructureerd en effectief af te ronden. Het is een functie waar je af- en toe in de installatie te vinden bent voor de technische analyse, maar voornamelijk op kantoor zit voor alle administratieve zaken en het uitzoekwerk. Zo ben je 50% aanwezig in het veld en 50% van je tijd bezig met het afhandelen van de administratieve werkzaamheden.

Verder ben je ook verantwoordelijk voor het aansturen van externe firma’s.

Requirements

  • Elektrotechniek MBO-4.
  • Werkervaring met industrie is een must
  • Stippel is pre (laagspanning must en hoogspanning is een pre)
  • VCA vol is een pré, VCA must

Information

Bas Knibbe 0235583721

Application

Bas Knibbe 0235583721