Inbedrijfsteller Infra – Haarlemmermeer

Organization

Al bijna honderd jaar is onze klant werkzaam in het domein Infrastructuur en Mobiliteit. Deze omgeving is in de loop van de tijd volledig veranderd. Zeker de laatste jaren hebben we te maken met uitdagingen en kansen die vragen om expertise en intelligente oplossingen. Zij ontwikkelen de integrale oplossingen voor het managen van verkeersstromen op de weg en het water. Veiligheid, duurzaamheid en doorstroming: dat zijn de uitdagingen waar onze opdrachtgevers voor staan en waar zij zich hard voor maken. Dankzij onze verkeerskundige en technologische kennis en ervaring, en vanuit een ketenoverstijgende benadering, lukt het ons om klanten doelgericht en toekomstgericht te adviseren over de complexe vraagstukken waar zij mee kampen.

De grootste zeesluis ter wereld in IJmuiden en de tunnels van Schiphol, maar ook kleinere projecten zoals een nieuwe verkeerregelinstallatie. Dat zijn projecten waar onze klant aan meebouwt op het gebied van Technische Installaties. Er komt namelijk veel bij kijken op het gebied van installatie en veiligheid. Daarom hebben wij jou nu nodig als inbedrijfsteller! Jij inspecteert of een installatie veilig en correct, volgens de geldende normen, is aangesloten. Vervolgens zet je de installatie onder spanning en test je de basisfunctionaliteit. Jouw doel? Veilige installaties in bruggen en tunnels, sluizen en op wegen in Nederland.

Function

Besturing, bewaking, ventilatie-, pomp-, verkeersregel- en nog vele andere installaties. Onze projecten hebben het allemaal. Bij die installaties geldt: veiligheid voorop. Dit start bij de monteurs die de kabels van de installatie aansluiten. Dan is het aan jou om het montagewerk te controleren en of het technisch veilig is om de installatie onder spanning te zetten en dus operationeel te maken. Wil iemand zijn zin doordrukken door een onveilige installatie operationeel te maken? Niet onder jouw toezicht! Jij hakt de knoop door of de installatie wel of (nog) niet operationeel wordt gemaakt. Zo komen installaties op een veilige manier onder spanning en functioneren de bouwwerken. Niet in de laatste plaats omdat jij sterk bent in het:

 • Strak volgens de procedures werken en checken van de wet- en regelgeving, natuurlijk voordat je een installatie goedkeurt;
 • Monitoren dat de veiligheids- en installatievoorschriften worden nageleefd. Op fysiek en technisch gebied;
 • Doorgronden van werkplannen en -stappen om keuringen en controles uit te voeren;
 • Controleren van de werking van de installatie aan de hand van de tekeningen en de gestelde eisen, nadat er spanning op gezet is.

Requirements

De uitdaging van meerdere installaties per project ga jij graag aan. Je neemt het voortouw en zorgt dat je collega’s meekrijgt in jouw ideeën. Alles voor de veiligheid want die staat bij jou hoog in het vaandel. Daarbovenop heb je:

 • Een mbo-diploma op zak in de richting van elektrotechniek;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als inbedrijfsteller;
 • Ervaring als inbedrijfsteller in de infra is een harde eis;
 • Ervaring met bruggen is een absolute pré;
 • Kennis van machinerichtlijnen, NEN3140, NEN3840 en/of een VCA-VOL certificaat. Kennis hebben van meerdere mag uiteraard altijd;
 • Bij voorkeur kennis van PLC-techniek (Siemens), energie-installaties, werktuigbouwkunde, hydrauliek, pneumatiek, automatisering en besturingstechniek;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent flexibel, stressbestendig, zelfstandig, (elektrische) veiligheid hoog in het vaandel, resultaat gericht, kwaliteitsbewust en klantgericht.

Information

Bas Knibbe +31 (0)23-5583721

Application

Bas Knibbe +31 (0)23-5583721