HR Medewerker – Papendrecht

Introduction

Ben jij klaar om aan de slag te gaan in een leuk informeel team en samen hard te werken aan uiteenlopende activiteiten op het HR-gebied?

Ben jij in het bezit van een HBO op HR gebied én heb je (minimaal) 5 jaar relevante werkervaring? Dan kom ik graag in contact met jou!


Organization

www.fairplayprofessionals.nl

Function

De HR-afdeling van onze opdrachtgever verzorgt alle personele aangelegenheden en het beheer van personele gegevens voor de medewerkers van de 7 divisies.

Bij elkaar zijn dit ongeveer 800 medewerkers die jij, in nauwe samenwerking met de rest van het HR-team en de afdelingsmanagers adviseert en voor wie jij het aanspreekpunt bent voor zaken als ziekteverzuim, arbeidsvoorwaarden etc.

Daarnaast werk je aan jouw eigen projecten. Je wordt uitgedaagd om met jouw kennis de HR-processen en activiteiten te optimaliseren en de ontwikkelingen in jouw vakgebied te vertalen naar de organisatie.

Binnen de organisatie krijg je te maken met complexe casuïstiek en arbeidsrechtelijke vraagstukken, maar daar draai jij je hand natuurlijk niet voor om.

Requirements

Met een afgeronde hbo-opleiding op HRM-gebied en minimaal 5 jaar relevante werkervaring ben jij degene naar wie we op zoek zijn. Je maakt makkelijk contact met mensen en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Interne klantgerichtheid en overtuigingskracht zijn kerncompetenties in deze functie. Je kunt jouw kennis van arbeidsrecht en andere HR-gerelateerde onderwerpen vertalen naar de praktijk, zowel zelfstandig als in teamverband. Naast Microsoft Word en Excel, is kennis van specialistische software als AFAS, SharePoint en Navision een pré.

Information

Milja Prince 06-14135631

Application

Benjamin Croonen 023-3032950