Elektromonteur Hoogspanning – Leeuwarden

Organization

Jij spoort storingen op en weet deze op te lossen, je mag schakelen met midden- en hoogspanning en wilt graag een bijdrage leveren aan de energietransitie. In het Operations & Maintenance team zijn we op zoek naar een Elektromonteur Hoogspanning.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opsporen, analyseren en verhelpen van storingen bij de zonne-energieparken van onze klant. In het dagelijkse werk ben je bezig met het onderzoeken van oorzaken van storingen, uitvoeren van metingen en de documentatie hiervan. Ook het repareren en onderhouden van transformatoren en PV-installaties van onze zonneparken zijn onderdeel van jouw rol. Daarnaast ben je druk bezig met het uitvoeren van kwaliteitscontroles en niet te vergeten de service aan onze klanten. Waar ten alle tijden het naleven en controleren van veiligheidsvoorschriften het allerbelangrijkst is.

Function

Jij hebt een uitstekend probleemoplossend vermogen en gaat pro-actief op zoek naar verbeteringen zodat storingen in de toekomst voorkomen kunnen worden. Je wilt onze klanten graag helpen en bent dienstverlenend en klantgericht. Jij kan goed zelfstandig aan de slag, maar ook in teamverband kan je goed samenwerken.

Requirements

  • Een MBO-4 opleiding in elektrotechniek;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in het vakgebied van elektrotechniek;
  • Ervaring met onderhouden, repareren en oplossen van storingen;
  • Een geldig VCA-diploma of de bereidheid om deze te halen;
  • Vloeiend Nederlands en Engels;
  • Een rijbewijs.

Information

Bas Knibbe +31 (0)23-5583721

Application

Bas Knibbe +31 (0)23-5583721