Elektromonteur – Den Haag

Organization

Onze klant levert zowel producten, systemen, installaties als diensten. Het gevarieerde leveringsprogramma bestrijkt vrijwel alle terreinen van de elektrotechniek en de elektronica. De Nederlandse afnemers uit de zakelijke markt vinden bij onze klant totaaloplossingen op het gebied van Power and gas, Wind Power and Renewables en vele andere sectoren.

Als Elektromonteur ben jij de junior die intern wordt opgeleidt om industriele laagspanningssytemen te installeren en onderhouden binnen een grote internationale, technische onderneming

Onze klant is op zoek naar een nieuwe Elektromonteur die past in het team. De concrete behoefte is om de komende maanden op een groot nieuwbouwproject te werken, met daarna uitzicht op andere projecten of onderhoudsklussen. Persoonlijke groei, staan voor je werk en openheid zijn de belangrijkste waarden.

Onze klant is één van ’s werelds grootste leveranciers van producten, systemen, oplossingen en diensten voor een duurzame, betrouwbare en efficiënte transmissie en distributie van energie. Ook ontwikkelt deze divisie innovatieve oplossingen om fluctuaties in vraag en aanbod slimmer op te vangen en zo het energienetwerk betrouwbaar en beschikbaar te houden. Bijvoorbeeld door voorzieningen en systemen voor het laagspannings- en verdeelstroomnetwerk, smart grid- en energieautomatiseringssystemen, stroomtoevoer voor industriecentrales en transmissiesystemen via hoogspanning. In jouw rol van Elektromonteur heb je 11 directe collega’s en heb je veelvuldig contact met klanten, engineers en projectmanagers.

Function

Je bent verantwoordelijk voor assistentie bij montage van laag- en middenspanningsverdelers en onderhoudswerkzaamheden.

 • Je mouwen opstropen om de klus te klaren;
 • Samenwerken en vragen als je twijfelt of iets niet begijpt;
 • Zeggen wat je doet en doen wat je zegt;
 • Secuur werken;
 • Bereidt om in heel nederland op weg te zijn
 • Bereidt om in een hotel te overnachten wanneer het nodig is;

‘S morgens vroeg stem je met de collega af wat er allemaal mee gaat die dag, apparatuur, gereedschap, papierwerk etc.. Onderweg spreken jullie de klus door: wat gaan we doen, wie doet wat, hoe werken we veilig, wat zijn de regels…Aangekomen bij de klant, spreken jullie de klus door en gaan zelfstandig aan het werk. De installatie staat op zijn plek, is mechanisch gekoppeld, de registratie is in orde (papierwerk) en dus is het tijd om de nieuwe installatie aan de klant over te dragen. Een tevreden klant en een stuk vakmanschap afgeleverd. Moe en voldaan op weg naar huis, trots op je belangrijke bijdrage aan de mooie installaties.

Requirements

 • MBO elektrotechniek
 • Lange werkdagen kunnen maken waneer de klus dit vergt
 • In het bezit van een rijbewijs
 • Mechanisch werk niet schuwen
 • Bereid om incidenteel in het buitenland te werken

Information

Bas Knibbe +31 (0)23-5583721

Application

Bas Knibbe +31 (0)23-5583721