Electrical Engineer – Papendrecht

Organization

Onze klant is een multidisciplinair ingenieursbureau met een breed scala aan activiteiten op het gebied van projecten in belangrijke markten zoals: Gebouwen en structuren, industrie en energie, infrastructuur en havens, olie en gas, maritiem en water. Zij bieden ondersteuning in alle projectfasen, van consultancy tot het complete ontwerp van applicaties en de bouw van nieuwe installaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Electrical Engineer die zo snel mogelijk kan beginnen.

Function

Een multidisciplinair team en uitdagende projecten in de offshore industrie: dat is een electrical engineer bij onze klant. De werkzaamheden variëren van de eerste fase van een project, waarin je de klant adviseert door het doen van een FEED studie, tot en met de uitvoering. Je bent hierin zelfstandig of samen verantwoordelijk voor het ontwerp van de elektrische installaties op bijvoorbeeld een transformator station voor een offshore windmolenpark of een productieplatform voor de olie -en gas industrie. In nauwe samenwerking met de klant en met andere disciplines, vertaal je de eisen van de klant naar een ontwerp dat voldoet aan de relevante regelgeving. Ook bij aanbiedingen voor nieuwe projecten lever je de input die nodig is voor het maken van een kosteninschatting door het maken van manuur-en materiaalschattingen. Het maken van alle design documenten, zoals single line diagrams, blokschema’s en kabellijsten wordt ook door jou gedaan of aangestuurd.

Requirements

We zoeken een hbo/wo afgestudeerde electrical engineer met ongeveer 5 jaar werkervaring in de offshore & energie markt. Je moet een uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal hebben, goede communicatievaardigheden, een oplossingsgerichte instelling en een goed gevoel van verantwoordelijkheid. Daadkracht, integriteit, ambitie, betrokkenheid en betrouwbaarheid zijn kenmerken die jou beschrijven.

Information

Niek Knibbe +31 (0)23-5583710

Application

Niek Knibbe +31 (0)23-5583710