Document Controller – Zoetermeer

Organization

Onze klant levert zowel producten, systemen, installaties als diensten. Het gevarieerde leveringsprogramma bestrijkt vrijwel alle terreinen van de elektrotechniek en de elektronica. De Nederlandse afnemers uit de zakelijke markt vinden bij onze klant totaaloplossingen op het gebied van Power and gas, Wind Power and Renewables en vele andere sectoren.


Function

Als Document Controller werk je aan grote infrastructurele projecten, gericht op verkeersmanagement en verkeersdoorstroming, zoals de bediening en besturing van tunnels, sluizen en bruggen.

Jij bent de beheerder van alle technische documentatie binnen de projecten. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je een document control systeem. Wie iets nodig heeft als het gaat over project documenten moet langs jou, al is het alleen maar omdat jij precies weet hoe je documentatie opzoekt in het systeem. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor uitgifte van document- en tekeningnummers. Jij bent ook degene die verantwoordelijk is voor de retournering van documenten. Daarom houd je een nauwkeurige registratie bij van in- en uitgaande post en documentatie, daarnaast ben je verantwoordelijk voor de archivering en distributie. Je zet nieuwe (revisies) van documenten uit voor review, bewaakt de voortgang van reviews en documenten. Je zorgt dat de documenten voldoen aan de kwalitatieve vereisten voor dit project met betrekking tot revisies, document templates, lettertypen, paginanummering etc. Daarnaast assisteer je de kwaliteitsmanager bij de samenstelling van het aflever dossier en geef je administratieve ondersteuning aan de project controller bij het opstellen van verzoeken tot wijziging. Het Document Administration team stelt afdelingsstandaarden op, geeft het gekozen Electronic Document Management Systeem (EDMS) ProjectWise vorm en draagt de nieuwe werkwijze uit binnen de afdeling.

Requirements

  • Mbo niveau met aantoonbaar relevante werkervaring als Document Controller in grote (infrastructurele) projecten.
  • Ervaring met Electronic Document Management Systemen (EDMS), Projectwise is een pre.
  • Accuraat kunnen werken, met een goed gevoel voor kwaliteitseisen aan de documentatie en archivering ervan.
  • Zeer bedreven met MS Office, specifiek Excel (kundig met bijv. formules), Word (Fields, opmaak e.d.) en kennis van Adobe Professional
  • Communicatief sterk: zowel mondeling als schriftelijk ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van opgeleverd werk en de communicatie met alle niveaus, bij zowel de klant als partners en onder-leveranciers.
  • Projecten zijn dynamisch dus we vragen wel een stuk flexibiliteit. Van een veranderende werkomgeving raak jij niet van je stuk. Je draagt dan ook graag bij aan een gezamenlijk resultaat en werkt graag samen.

Information

Marlies Jager +31 (0)23-3032950

Application

Marlies Jager +31 (0)23-3032950