Document Controller – Middenmeer

Introduction

Wij zijn op zoek naar een fulltime Document Controller!

Function

In deze functie werk je op een high-tech datacenter in Middenmeer. Als Document Controller / Quality Analyst word je verantwoordelijk het opzetten, routinematig analyseren, updaten en beheren en onderhouden van de systemen (denk aan MS Office en MS Sharepoint) waar de werkprocessen en werkgerelateerde data opgeslagen staan. Hierbij plan je regelmatige reviews om te bepalen welke processen en data in lijn zijn met de geldende SLA’s waarbij je overleg hebt met andere collega’s die met deze processen en data werken. Daar waar nodig voer je aanpassingen door (om bv. data storingen op te lossen) of verwijder je (delen van) de processen en/of data (data cleansing).

In de functie van Document Controller / QA lever je data op voor bv. ISO5001 certificatie, voer je audits uit op documenten en procedures en beheer je de documentatie omtrent -huidige en toekomstige benodigde- trainingen en beheer je welke collega’s ‘on track’ zijn met het doorlopen / afronden hiervan. Verder stuur je op naleving van alle QHSE procedures en richtlijnen binnen het datacenter.

Als Document Controller / QA werk je nauw samen met collega’s uit verschillende vakgebieden binnen het datacenter om efficientere en effectievere processen of ‘best practises’ te ‘shapen’ en te implementeren. Hierbij voer je eventuele wijzigingen of reparatie van ‘data issues’ door in de systemen en zorg je ervoor dat de juiste collega’s bekend zijn met de verandering en/of verbetering. Afsluitend heb je regelmatig werkoverleg waarbij je scherp bent op input van collega’s uit ‘het veld’.

Requirements

  • Je beschikt over een relevant MBO diploma.
  • Aanvullend heb je ervaring in een soortgelijke functie, idealiter opgedaan in een datacenter/critical environment/engineering omgeving (geen IT of ICT omgeving).
  • Je hebt een sterke kennis van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je hebt kennis van ISO systemen en ‘requirements’ en van moderne softwaresystemen.

Application

Abigail Bakker +31 (0)23-3032900