Dispatcher/Planner – Den Haag

Organization

Onze klant levert zowel producten, systemen, installaties als diensten. Het gevarieerde leveringsprogramma bestrijkt vrijwel alle terreinen van de elektrotechniek en de elektronica. De Nederlandse afnemers uit de zakelijke markt vinden bij onze klant totaaloplossingen op het gebied van Power and gas, Wind Power and Renewables en vele andere sectoren.

Voor de afdeling Planning & Dispatching zoeken wij een pro-actieve en ervaren Coördinator Service. Iemand die samen met het team de planningswerkzaamheden kan uitvoeren en het beste uit zichzelf én uit onze techniek wil halen. Als technologiepartner, adviseur, dienstverlener, systeemintegrator en productleverancier biedt onze klant onder andere oplossingen voor brandveiligheid, veiligheid, intelligente gebouwen, verwarming, ventilatie, airconditioning en energiebeheer. Zij zijn wereldwijd marktleider voor veilige, energie-efficiënte en milieuvriendelijke gebouwen.

Het team Planning & Dispatching plant voor alle mogelijke technieksoorten zowel de inbedrijfstellingen, het correctief onderhoud, de aanpassingen en het preventief onderhoud. Het totale team bestaat uit zo’n 12 medewerkers die allen voor specifieke planningstaken staan opgesteld.

Function

  • Een effectieve en efficiënte planning
  • De juiste technicus op de juiste plek met de juiste materialen
  • Tevreden klanten met een op hun wensen aangepaste planning.

Nadat je ’s morgens binnenkomt en bij onze coffee bar een heerlijke koffie hebt gescoord, ga je naar boven en zorg je dat je snel je laptop opstart en beschikbaar bent voor klanten, technici en andere collega’s. Wat gaat deze dag brengen? Zeker niet dat van gisteren en vorige week! Geen dag is hetzelfde. Vaak word je dag bepaald door de hectiek van het moment. Maar om grote en complexe planningen te maken of diverse storingen uit te zetten, moet je je hiervoor soms afsluiten. Een beroep op je collega’s doen, is dan een must, zodat jij je kan focussen. Het is belangrijk om in deze hectische omgeving controle en overzicht te houden. Na zo’n 8 uur alles gegeven te hebben, ga je voldaan naar huis. Morgen weer zo’n dag!

Requirements

  • Afgeronde HBO-opleiding of HBO-werk en denkniveau
  • Ruime werkervaring in een planningsomgeving
  • Je kunt snel beslissingen nemen en bent niet snel ‘gek’ te krijgen
  • Klant- en resultaatgericht
  • Je schrijft en spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Information

Marlies Jager +31 (0)23-3032950

Application

Marlies Jager +31 (0)23-3032950