Content Marketeer & Grafisch Vormgever – Thuis / Den Haag

Organization

Onze klant zoekt tijdelijke versterking op het gebied van (digitale) marketinguitingen in de B2B, waaronder het ontwerpen van flyers, advertenties, productcatalogus, campagnes en POS-materiaal.

Onze klant richt zich op gebouwentechniek/-automatisering wat is onderverdeeld in de brandveiligheid en gebouwenautomatisering – HVAC-toepassingsgebieden. Onze klant zet verschillende distributiekanalen in om onze producten te vermarkten waaronder groothandel, installateurs en solution partners. Daarnaast willen we vraag in de markt creëren bij specifieke doelgroepen groepen zoals technische adviseurs en bepaalde eindklant groepen.

Juist in deze tijd willen we op creatieve (digitale) wijzen met onze klanten communiceren, ben jij de persoon die ons bij die transitie gaat helpen?

Wij hebben de inhoudelijke (technische) kennis, jij weet onze kennis en ervaring te vertalen naar een aansprekende boodschap en/of campagne. Je stelt de juiste vragen om de meerwaarde van ons uitgebreide productportfolio te duiden vanuit het perspectief van onze doelgroepen. Jij adviseert het management team welke content en acties bijdragen aan onze missie en visie.

Function

Hoewel de uitvoerende werkzaamheden niet vanuit het hoofdkantoor hoeft te worden uitgevoerd is het gewenst om creatieve sessies wel fysiek plaats te laten vinden. Onze klant volgt de richtlijnen van de overheid zodat werken op kantoor kan plaatsvinden op een gezonde en veilige manier. De verwachting is dat één kantoordag per week gewenst is.

Requirements

Deze tijdelijke uitdaging vraagt van jou:

  • Aantoonbare uitvoerende marketing ervaring in B2B bij voorkeur in een technische omgeving
  • Creativiteit om binnen de kaders de meest aansprekende B2B content te ontwerpen;
  • Een hoge mate van zelfstandigheid en eigenaarschap om tot resultaten te komen;
  • Durft om door te vragen en klantcontact te onderhouden om jouw content te verbeteren;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de Engelse en Nederlandse taal;
  • Ervaring met en de beschikking over relevante DTP programma’s zoals o.a. Adobe InDesign en Photoshop;
  • Je bent uitermate zelfstandig en hebt aantoonbaar hbo/wo werk- en denkniveau.

Information

Benjamin Croonen 06-41749192

Application

Benjamin Croonen 06-41749192