Constructeur – Groningen

Organization

Constructeur
Als constructeur infrastructuur bouw jij mee aan de verdere ontwikkeling van onze positie als topspecialist in Nederland. Het berekenen van diverse typen constructies zoals bruggen, tunnels, sluizen, viaducten, geluidsschermen en tal van andere civieltechnische constructies behoort tot je takenpakket.

Function

Jouw rol:

Je werkt in multidisciplinaire projectteams aan projecten voor zowel de private als de publieke sector. Jij realiseert de constructieve vormgeving en dimensioneert hoofddraagconstructies, binnen een team van enthousiaste ingenieurs. Dit doe je in de diverse fasen van ontwerp; van voorbereiding tot planvorming en uitvoeringsbegeleiding. Regelmatig werk je in teamverband deze projecten uit in onze I-Room.

Je gaat samen werken aan projecten, modelleren, berekeningen en sommen maken en gaan dieper in op wat deze betekenen. Omdat je aan afwisselende projecten werkt kun jij je verder verbreden in bijvoorbeeld tunnels, bruggen, grondkerende constructies. Ook ga je ook diverse innovatieve materialen verkennen.

Je bent in staat zelfstandig te werken, maar werkt ook graag in teamverband. Je ontwikkelt autoriteit binnen het bedrijf en het vakgebied. Jij krijgt bij ons de kans je te door te ontwikkelen tot een constructief adviseur van topniveau, waarbij wij waarde hechten aan jouw (toekomstige) registratie in het Constructeursregister.

Requirements

Jouw profiel:

Bewezen kennis en ervaring vormen de basis, jij als mens maakt het verschil! Jij voelt je thuis in een dynamische omgeving waarin sterk wordt ingezet op innovatie en digitalisering en de integrale impact van een project op de omgeving. Daarom heb je naast een passie voor rekenen een brede blik met interesse in andere vakgebieden. Je werkt graag in team verband waarin je andere mensen betrekt en actief gaat werken aan je zichtbaarheid binnen onze organisatie. Je werkt graag aan diverse fasen van ontwerp op grote nationale en internationale projecten zoals de A7-ringweg Groningen, Zeesluis IJmuiden, Station Groningen. En vindt het ook mooi te werken aan kleinschalige objecten in de Vervanging&Renovatie opgave in de regio.

Je vindt het leuk om nieuwe ideeën en jouw kennis en ervaringen over te dragen aan je collega’s en staat open voor de kennis en ervaring van anderen; je bent leergierig en onderzoekend ingesteld. Om deze rol succesvol te kunnen vervullen heb je aansluiting in onderstaand profiel: Een sterke drive om je binnen ons team de komende jaren te ontwikkelen tot een constructief adviseur van top niveau;

  • 5 tot 10 jaar werkervaring als constructeur in het vakgebied;
  • HBO opleiding Civiele Techniek of Bouwkunde met een constructieve afstudeerrichting;
  • Kennis van / affiniteit met herberekeningen van kunstwerken en toepassing van de RBK is een pré;
  • Goed kunnen rapporteren en communiceren in het Nederlands en in het Engels;
  • Beheerst nieuwe technieken zoals 3D-modelling en scripting en staat open voor vernieuwing;
  • Affiniteit met softwareontwikkelingen en scripting is een pré.

Information

Bas Knibbe +31 (0)23-5583721

Application

Bas Knibbe +31 (0)23-5583721