Balie medewerker Technische Dienst – Aalsmeer

Organization

Onze klant is het moederbedrijf van verschillende bedrijven die samenwerken aan de bouw van custom-built motorjachten. Het bouwen van grote jachten voor individuele opdrachtgevers vereist creativiteit en flexibiliteit en doet een beroep op bijzonder vakmanschap om de meest uiteenlopende wensen van klanten te realiseren.

Function

Iemand zorgt ervoor dat de medewerkers die werkzaam zijn in Aalsmeer worden voorzien van het juiste gereedschap, hef- en hijsmiddelen. Op badgenummer krijgen zij deze ‘in bruikleen’ mee en uiteraard moet dit geregistreerd worden in ons systeem. Iemand is verantwoordelijk voor het uitgeven, innemen en registreren van het gereedschap. Op vrijdag dient alles weer ingeleverd te worden bij de TD, mocht er iets missen dan is het van belang dat iemand de medewerker aanspreekt hierover op een nette manier. Daarnaast moet alles (certificaten, keuringen en gegevens) natuurlijk administratief verwerkt worden in ons systeem.

Requirements

Voor deze functie is het van belang dat iemand in het bezit is van een MBO diploma richting Techniek/Elektra, verstand moet hebben van verschillende gereedschappen, stressbestendig en sociaal is. Verder heeft iemand eerder gewerkt met een ERP systeem en MS office.

Information

Marlies Jager +31 (0)23 303 2950