Authority Engineer – Schiedam

Introduction

Heb jij een Process Engineering achtergrond in de Process Industrie en affiniteit met Process Safety en Compliance vraagstukken? Ben je op zoek naar uitdagende single- en multidisciplinaire projecten voor verschillende klanten? Dan kan jij weleens dé kandidaat zijn voor de rol van Authority Engineer. Solliciteer nu of lees verder.


Organization

Onze klant is een multidisciplinair ingenieursbureau met uitdagende projecten in diverse marktsegmenten.

Function

Als Authority Engineer coördineer je de werkzaamheden met betrekking tot het Warenwetbesluit drukapparatuur (WBDA) binnen een multidisciplinair team. Daarnaast ben je als kennisdrager op dit gebied zelf ook betrokken bij de uitvoering van de WBDA werkzaamheden op onze projecten.

Je geeft, gevraagd en ongevraagd, advies aan onze klanten over de wijze waarop zij invulling kunnen geven aan hun wettelijke verplichtingen. Je stemt de werkzaamheden af met de conformiteitsbeoordelingsinstantie (CBI), zodat de nieuwe of gemodificeerde installaties zonder bezwaar door de keuring voor ingebruikneming komen

Requirements

  • Je beschikt over een hbo-diploma in een technische richting (enige voorkeur voor Process / Chemische Technologie of Mechanical Engineering).
  • Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met de implementatie van het WBDA.
  • Je hebt tenminste drie jaar relevante werkervaring als Engineer in multidisciplinaire projecten.
  • Je beschikt over een grote mate van flexibiliteit met betrekking tot de diversiteit aan klanten en projecten op wisselende locaties in de Benelux.
  • Je bent in staat om te communiceren in zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Je beschikt over een rijbewijs B.

Information

Abigail Bakker +31 (0)23 3032900

Application

Abigail Bakker +31 (0)23 3032900