Allround Onderhoudsmonteur – Ridderkerk

Organization

De allround onderhoudsmonteur verricht al het voorkomende preventieve en correctieve onderhoud in de teams Oost en Noord van de afdeling Zuiveren & Onderhoud. Dit betekent dat de monteur bekend moet zijn met dit onderhoudswerk op zuiveringtechnische installaties, zoals onderhoud van slib(retour)pompen, afsluiters, ruimerbruggen, etc. In eerste instantie wordt invulling verwacht van werkzaamheden in team Oost (Hoeksche Waard en Eiland van Dordt), later in het jaar overgaand in een invulling binnen het team Noord (Dokhaven/Sluisjesdijk).

Van de ingehuurde monteur wordt geen rol in de wachtdienst verwacht.

Requirements

  • Kandidaat heeft minimaal een afgeronde technische LBO opleiding met aanvullende gerichte cursussen en trainingen en VCA en werk- en denkniveau op minimaal MBO niveau
  • De kandidaat heeft minimaal drie en bij voorkeur vijf jaar of meer aantoonbare relevante werkervaring opgedaan in de gevraagde functie.
  • Denk hierbij o.a. aan Ervaring met inspectie en onderhoud aan pompen, afsluiters, meetapparatuur, veiligheid, inspectie en onderhoud aan pompen en afsluiters en inspectie en onderhoud aan meetapparatuur.

Information

Milja Prince +31 (0)23-5583723

Application

Milja Prince +31 (0)23-5583723