All round communicatieadviseur – Amersfoort

Function

De afdeling van onze klant bestaat uit een team van vaste adviseurs, aangevuld met een aantal extern ingehuurde adviseurs. Deze extern ingehuurde collega’s worden met name ingezet op projecten.

Specifiek voor het fysieke domein zoeken wij een ervaren all round communicatieadviseur. Deze gaat aan de slag voor diverse grote en kleine projecten in de stad: infraprojecten, fietsroutes, fietsparkeren, bruggen, vastgoed, sloop en nieuwbouw, groen, spelen, achterstandswijken en de herontwikkeling/transformatie van gebieden. Hiervoor is ervaring met identiteitsontwikkeling/branding/positionering in het kader van gebiedscommunicatie gewenst. In vrijwel alle projecten is participatie van stakeholders en/of bewoners onderdeel van de aanpak. Een grote mate van flexibiliteit, ad hoc kunnen bijschakelen en mogelijke inzet buiten kantooruren is hierdoor ook noodzakelijk.

Naast advisering in projecten gaat de adviseur ook de afdeling cultuur ondersteunen in haar communicatie.

Requirements

  • Een afgeronde gecertificeerde communicatieopleiding (tenminste C niveau).
  • Enkele jaren recente ervaring als communicatieadviseur bij de lokale overheid.
  • Relevante ervaring met gebiedscommunicatie.
  • De kandidaat is bekend met de Amersfoortse stakeholders (als corporaties, ondernemers- en belangenverenigingen, projectontwikkelaars en aannemers).
  • De kandidaat heeft ruime relevante ervaring met participatietrajecten.

Information

Peter Bloemsma 023-5583723

Application

Nadine van Haaster 023-5583723