Afdelingshoofd Werktuigbouwkunde Utiliteitsbouw – Zuid-Holland

Organization

Als afdelingshoofd werktuigbouwkunde utiliteitsbouw ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van ontwerpteams op het gebied van installatieontwerp en uitvoeringsbegeleiding van werktuigbouwkundige installaties. Denk hierbij aan projecten in de gezondheidszorg, het onderwijs, kantoren, distributiecentra, datacenters, openbaar vervoer, bedrijfshuisvesting en complexe woningbouw. Je geeft leiding aan de werktuigbouwkundige afdeling en je motiveert hen om de best mogelijke resultaten te behalen. Je draagt zorg voor een correcte en motiverende aansturing waarmee je het maximale uit je team haalt.

Function

Dit doe je door jouw kennis en ervaring op het gebied van klimaattechniek, sanitair en duurzame energietechnieken in te zetten. Je neemt actief deel aan het ontwerpteam en hebt veel contact met opdrachtgevers en overige projectteampartners zoals architecten en constructeurs om de projecten naar tevredenheid van de klant te realiseren.

Requirements

Je hebt een afgeronde werktuigbouwkundige hbo- of wo-opleiding, eventueel aangevuld met technische vervolgopleidingen. Je beschikt over meerdere jaren ervaring met het ontwerpen van gebouw gebonden installaties en daarnaast vind je het leuk om een afdeling aan te sturen en naar een hoger niveau te tillen. Je bent communicatief vaardig, technisch sterk en kan je jezelf mondeling en schriftelijk goed uitdrukken. Je bent gedreven om het beste uit je team te halen en een mooi resultaat neer te zetten voor de meest uitdagende projecten.

Information

Ilena Roelofsen 023 303 2960

Application

Ilena Roelofsen 023 303 2960