Afdelingshoofd HVAC – Nederland

Organization

Veiligheid, duurzaamheid en rendementsverbeteringen zijn belangrijke factoren in de industrie. Factoren die vragen om innovatieve oplossingen en een multidisciplinaire aanpak. Onze klant levert integrale adviezen voor de nieuwbouw en upgrade van fabrieken, installaties, utility’s, gebouwen en constructies.

Function

De afdeling klimaat- en energietechniek voert engineeringwerkzaamheden uit voor industriële klanten in de markten chemie, food, farma en tankfarms. Voor onze klanten maken wij het ontwerp van proces- en gebouwgebonden werktuigkundige installaties, van conceptfase tot en met detailfase, en verzorgen wij de uitvoeringsbegeleiding en commissioning. De expertise van de afdeling ligt bij state-of-the-art klimaatinstallaties en hygiënezonering, watervoorziening en legionellapreventie, industriële gassen en riolering, ofwel het gehele werkveld van Mechanical Building Services.

Als afdelingshoofd klimaat- en energietechniek draag je zorg voor de organisatie van alle discipline-gerelateerde activiteiten van jouw afdeling en geef je leiding aan de medewerkers op deze afdeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uren- en kostenbudget, de voortgangscontrole en kwaliteit van het uitgevoerde werk in (jouw eigen) projecten. Je bent gesprekspartner voor opdrachtgevers en veelvuldig bezig met het creëren van creatieve oplossingen voor technische vraagstukken. Je hebt tevens een taak in het uitvoeren van acquisitieactiviteiten en het bijhouden van je netwerk binnen het vakgebied van klimaatinstallaties en gebouwgebonden werktuigbouwkundige installaties.

Requirements

Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding werktuigbouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met het ontwerpen van industriële klimaatinstallaties is een must en ervaring met sprinklerinstallaties is een pré. Je hebt oog voor kwaliteit en kunt op de juiste wijze prioriteiten stellen. Dankzij jouw uitgebreide netwerk ben je ook in staat om nieuwe opdrachten binnen te halen. Minstens zo belangrijk vinden we je enthousiasme en je drive. Je weet precies hoe je de echte klantbehoeften boven tafel krijgt en hoe je het beste uit je team haalt.

Information

Abigail Bakker +31 (0)6-22650973

Application

Abigail Bakker +31 (0)6-22650973